Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ ЗА ПРАВДУ: Све води према подели Космета

Пише: Емил Влајки

У овом се часу одвија највећа манипулација српским народом у његовој повијести. Спиновање је засновано на бесрамним лажима, а које, изгледа, нема тко да разоткрије. Нису само режимлије и режимски медији у питању. У овој провидној игри коју можемо назвати КУРТИ/МУРТИ КРИЗОМ, а по налогу Великог Брата, учествују и не скидајући се са ТВ екрана, „антирежимски патриотски аналитичари“ и/или „српски русофили“ као и „љути академици“ који су у спрези са врховном српском влашћу, а к'о фол су против ње. Чак је и Нова Српска Политичка Мисао која је некад имала стварне интелектуалне вриједности, постала без идентитета, мртво слово на папиру.

Повлачење Срба из свих институција „привремених власти у Приштини“ дио је ове игре планиране у Вашингтону унутар трагичне судбине српског народа. За њу су сви знали, позиција о опозиција, и она је брижљиво припремана, али тко би се усудио супротставити се Великом Брату! Јест да губи рат у Украјини, али је у очима српских полуинтелигената још увијек Велики Баја. Споменимо само један невјеројатан детаљ. Српски полицајци са КиМ су скинули униформе, а сад су на њихово мјесто дошли албански полицајци, и ником ништа! Па тко је овдје луд. Али, изгледа да је и то дио игре која би требало да доведе до побуне Срба са КиМ, до нових жртава, до „хитног рјешења“ косметске кризе и до подјеле територија, али идо признања албанске Републике Косова.

Не могу а да се не осврнем на провидне лажи којима нас бомбардирају српски режимски медији на челу са М. Марићем.

Прва лаж је тврдња како је Курти/Мурти за.ебан тип који се чак супротставља Великом Брату. Ово је стварно .ебање у здрав мозак. Америка је та која је основала (све мање) лажну државу Косова, има на КиМ највећу војну базу у Европи, управља КФОР-ом, а ето Курти/Мурти јој се супротставља. Америци је довољно да макне малим прстом лијеве ноге и да Курти/Мурти нестане заувијек.

ЗАКЉУЧАК: Америка је та која је Курти/Мурти-ју рекла што да чини с таблицама и с тиме је упознала српске власти и Брисел. Бит ће тешке кризе, људи, Срби, ће се успротивити Курти/Мурти терору и страдати, па ће „једини излаз“ бити подјела Космета – мањи дио до Ибра Србији, а остатак Албанцима и допуштење да ова лажна држава постане права држава и  чланица УН.

Друга велика лаж је, како је Русија немоћна и како би било штетно да се укључи у рјешавању косметског питања. Ту је Марић цар. Људи дођу код њега и неки спомену Русију која је кључна за Србију, а Марић као из топа: „Русија не може помоћи самој себи, а некмоли Србији“. И тако, из емисије у емисију, а нитко од ових плаћеничких „српских патриота“ да му се супротстави!?

Други Марићев омиљени спин је како Русија није помогла Србију 1999. године приликом НАТО агресије иако зна да је у то доба на њеном челу био онај алкохоличар Јељцин који је био покоран амерички слуга.  Мора се рећи да је гледаност његових емисија велика и да су гледаоци анестезирани његовим ниподаштавањем Русије.

Пошто се, по Марићу, Русија не може укључити, онда се, очито, мора укључити Америка, што се сваки час понавља преко режимских медија! Они који ово заговарају, сматрају да је српски народ имбецилан. САД су те које су отеле Космет Србији и које све раде да се ова лажна творевина, Република Косова, претвори у праву државу. САД су, дакле, укључене до гуше у овај марифетлук, па како би још требало да се укључе? Можда да након КиМ окупирају и Прешевску долину?

Само да кажем људима, не Марићу јер он то добро зна, да се Руси сјајно брину о себи, да су добили рат у Украјини, да је НАТО у немоћи, да је Русија постала тренутно најмоћнија војна сила свијета и да би се, по многим основама, славенским, православним и повијесним, она требало да активно укључи у рјешавању КиМ питања. Зашто то српске власти одбијају, треба њих питати.

И САДА ОНО НАЈЉЕПШЕ! Планирано је да се КиМ криза покрене за вријеме Мундијала, свјетског првенства у ногомету када ће Срби, сматрају рибари људских душа, заборавити КиМ, па ће власт моћи наметати рјешења по вољи!

НАПОМЕНА: Једна од трагедија би могла бити да српске власти дозволе лажној држави да се учлани у УН у замјену за тамо формирану Заједницу Српских Опћина. Након признања лажне државе, ЗСО би нестала у врло кратко року, па нека се Србија онда жали управи водовода за непоштивање међународног права.

Нема правде за Србе. Повијест је показала да је у таквим случајевима једино рјешење да се силом врати оно што је силом одузето.

Пребацивање руске војске преко Мариупоља погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА