Најновије

МИЛАНОВИЋ ПОСТАО ЗВЕЗДА РУСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ: Путинови људи га хвале

Владимир Соловјов, којег на Западу сматрају за главног пропагандисту руског председника Владимира Путина, у својој емисији објавио је изјаве хрватског председника Зорана Милановића о рату у Украјини и оценио да је добро што се појављују људи као што је хрватски председник.

Зоран Милановић (Фото: Председништво Хрватске)

Милановић је јуче изјавио да се Америка преко Украјине води посреднички (проxy) рат против Русије. "Колико год на Западу покушавали да увере свет да се не спремају постати једна од страна у сукобу, сви одавно схватају да је рат у пуном јеку", рекао је Соловјов у својој емисији на руској државној телевизији Русија 1, пренео је хрватски портал Index.

Након тога је Соловјов емитовао Милановићеву изјаву о рату у Украјини.

"Вашингтон и НАТО преко Украјине воде прокси рат против Русије. И обрнуто. Међутим, ако немаш крајњи циљ, ако немаш план, онда то завршава као Авганистан", рекао је Милановић и додао:

"План не може бити макнути Путина. План не могу бити санкције. То су глупости. Нећемо ништа постићи. Нису ни Милошевића сломили санкцијама. Иду из рата у рат. Што би требало бити? Амерички робови?".

Соловјов потом коментарисао Милановићеву изјаву речима: "Добро је што се појављују политичари као председник Хрватске".

Милановићеве изјаве је у истој емисији похвалио и један од гостију Владимира Соловјова, председник Одбора за одбрану у руском парламенту Андреј Партаполов.

"Добро је што се уопште појављују политичари који почињу да размишљају о властитом народу, као председник Хрватске", рекао је он.

О стању у Бахмуту прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА