Најновије

Драган Шкобаљ: Долази слом и тотални колапс Запада (ВИДЕО)

„Све је саздано на капиталу, а шта ће сада када велики дио арапских земаља пређе на трговину јуаном. Рецимо Иран да неће да ради у доларима, и да хоће размену робу. То су све растући трендови. Формирају се нове асоцијације, нови свет се ствара и са тиме и нови модел, другачији од оног кога су наметнули англо-Саксонци. Шолц и цео врх Немачке су уцењени људи, којима могу да отворе афере у сваком тренутку. Запад је изгубио разум у потпуности, и очекујем побуну у Немачкој, али не брзо. Већ су спремили 75 хиљада полицајаца за разбијање демонстрација. Кренула су хапшења Алтернативе за Немачку. Немачка сада покушава да формира своју војску, али им они са Запада неће дозволити. НАТО пакт није хомоген, али чувајмо се Румуније и Пољске, они немају разума. Зашто уопсте треба нама НАТО пакт?“ рекао је др Драган Шкобаљ у емисији „Теша Подкаст“. 

Обновљиви извори енергије никада не могу да замене термоелектране, по рећима Драгана Шкобаља, који тврди да нестабилни извори енергије, попут енергије ветра, не могу нам понудити решење, све док се не нађе технологија за складиштење енергије. Требаће још пар деценија минимум да дођемо до тога.

„Због будуће кризе на Западу, велики број Срба ће се враћати у Србију, и ту лежи наша развојна шанса. Тако да нећемо имати проблема са недостатком становништва. Неће то бити тако као што кажу. Цене расту јако на Западу, и живот ће постати све мање исплатив. Очекујемо повратак наших људи, али морамо да будемо спремни за та времена“ закључио је Драган Шкобаљ.

О стању у Бахмуту прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА