Најновије

ОДМАЗДА ЋЕ БИТИ СТРАШНА: Биће похапшено 50.000 људи и одузето 50 милијарди, народ је жељан правде!

Александар Вучић је узурпатор и велики лажов и једанаест година смо говорили какав је то психопатолошки лик и шта ће да се деси. Сада долази опасна завршница, која може да се заврши на различите начине, а један од њих је избијање грађанског рата, упозорио је економиста Бранко Драгаш гостујући у емисији Луча, на Јутјуб каналу Прави одговор.  

- Ово је једанаеста година Вучићеве владавине и сада улазимо у период терора. То се види од хапшења Дејана Златановића, па надаље, до начина његовог говора, видимо да је он присвојио изградњу Храма светог Саве, да је он то саградио. Степен лажи је до те мере велики да иде лоботомирање грађана Србије. Погажен је Устав Србије. Све што он потпише је неважеће – истакао је он. 

Драгаш је приметио да је Вучић сад све прихватио, али и додао да „то што је он прихватио за нас ништа не важи“. 

- Сваки нормалан грађанин који зна да чита види да је тај споразум признање две независне државе. Он ће пристати на све, једну причу прича тамо, другу тамо. Њега у међународним круговима зову Велики Лажов – навео је Драгаш. 

Према његовим речима, доћи ће у једном трнуетку до велике побуне и формирања владе националног спаса. 

- Биће похапшено до 50.000 људи режима, од којих ће половина бити осуђено на затворске казне. Народ је жељан правде – казао је и потом наставио:

- Поред тога што ће бити процесуирани и осуђени, биће им одузета имовина. Јер то њих највише боли. Имамо закон о конфискацији имовине која је стечена на привилегијама, монополском положају... Они ће рећи, па ми смо то радили по закону. Па и Хитлер је радио по закону. И Стаљин је отварао гулаге по закону. Постоји само један закон, а то је Божји закон. И ту ће се неких 50 милијарди евра новца вратити Србији – проценио је економиста. 

Говрећи о паду Силикон вејл банке у Америци, Драгаш је навео да је то осамнаеста по рејтингу банка у САД , али да је за собом повукла већ барем дванаест других банака. 

- Ова банка није главни играч, то је врх леденог брега, али видећемо како ће се даље ствари одвијати. Берзе су реаговале падом. Фалсификују се подаци, говорило се да се у јануару запосленост повећала за 518.000. Међутим, сада се изашло са тачним подацима, и у јануару је 1,7 милион више отпушено него што је запослено – износи Драгаш.

По питању рата у Украјини он је рекао да сачекамо и пустимо Русе да заврше посао. 

- Руси ће то решити као што су то увек радили кроз историју. Народ српски вековима је на правој страни – подсетио је.

Како је навео, Русија је повећала промет са Индијом и Кином у 2021. години. 

- Са Ираном је почео нови систем плаћања, уместо СВИФТ-а, имају сад један други систем, који су Иранци направили, пошто су Иранци позанти као велики математичари, и са Индусима су водећи математичари у свету. Водећи немачки филозофи, економисти, социолози, такође и француски и амерички економисти, говоре да су санкције бумеранг ка Европи – закључује Драгаш.

Детаљније о свему овоме можете погледати у емисији на каналу Прави одговор.

Порука Александра Дугина Србији и Црној Гори

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА