Најновије

Како то да се Вучићи толико чују са људима под полицијским мерама? (ВИДЕО)

Адвокат Бранко Павловић у интервјуу за Правду и Хелм Каст каже да не постоји права борба против криминала у Србији јер је група Вељка Беливука само једна од 28 криминалних група које раде у Србији. Павловић тврди да Беливукова група није мога да постоји без подршке у врху СНС.

Бранко Павловић (Фото: Хелм Каст)

Он верује да је неко по наређењу западних служби планирао да објави Вучићеве прислушкиване разговоре, али да је председник Србије то сазнао и кренуо у обрачун са екипом Вељка Беливука али и нелојалним људима из полиције како би то спречио. Павловић верује да су снимци требали да буду објављени у склопу притиска на Вучића да призна Косово и Метохију, али да то не мења чињеницу да су Александар Вучић, његов брат, отац и син имали 1570 телефонских разговора са лицима који су били под полицијском обрадом.

- Како је могуће са да су се Вучић и његова фамилија чули 1570 пута са тим људима, то је велики интезитет разговора, неко се са супругом не чује толико колико су се они чули са тим људима – указује Павловић.

Павловић каже да је прича о незаконитом прислушкивању председника лаж и да су сви људи са којима се он чуо било по закону прислушкивани.

Павловић каже да Вучић сада покушава да се одбрани од напада, али тако што ће заштити врх СНС-а. 

- Шта је Беливук био пре 10 година, пре него што је СНС дошла на власт – пита Павловић.

Он такође верује да та криминална група није била најјача у Србији како власт сада тврди и да има и даље јачиш и заштићених.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА