Најновије

ПАТРИЈАРХ ДЕМАНТОВАО ПИСАЊЕ МЕДИЈА: Крећем на Цетиње! (ФОТО)

Патријарх српски Порфирије демантовао је писање режимских српских таблоида да у недељу неће бити обављено устоличење митрополита црногорско-приморског Јоаникија на Цетињу.

Патријарх српски Порфирије. (Фото: Јутјуб)

- Зачудило ме је што су поједини медији вечерас објавили да сам одустао од устоличења у Цетињском манастиру. Ради се о ноторној неистини и дезинформацији. Са свим архијерејима окупљеним у Подгорици већ у раним јутарњим часовима крећем за Цетиње да устоличим Владику Јоаникија у трон митрополита црногорско-приморских, како је одлучио Свети архијерејски синод Српске православне цркве - написао је патријарх на Инстаграму и поручио да СПЦ никада неће одустати од устоличења у цетињском манастиру.

Претходно су таблоиди под контролом Александра Вучића, пласирали вест да је СПЦ одустао од устоличења Јоаникија на Цетињу, у недељу у 9 часова.

У току суботе, режимски табоиди су јавили да је у току хапшење Веселина Вељовића, бившег директора полиције Црне Горе и актуелног саветника председника Мила Ђукановића. И ова вест се испоставила као лажна.

Патријарх Порфирије се обратио народу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА