Најновије

Новак уплашио Аустралијанце: Њега нико неће уцењивати

Аустралијски медији увелико пишу о одлуци Новака Ђоковића да не наступи на АТП купу, због чега се страхује да неће играти ни Аустралијан опен.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Тако би први сезонски Гренд слем остао без највеће звезде, Новак још није одлучио да ли ће играти и борити се за свој 21. каријерни Гренд слем.

Новак држи рекорд са девет пехара у Аустралији, могао би да постане први у историји са двоцифреним бројем овог турнира у Опен ери.

Када је у питању један Гренд слем турнир, Рафаел Надал је неприкосновен са 13 титула Ролан Гароса као "краљ шљаке", а у Аустралији су медији већ увелико писали о Новаку и потенцијалном доласку.

Аустралијски "Wide world of sports" чак преноси и речи Срђана Ђоковића са телевизијских гостовања, уз подсећање на цитат да "Новака нико неће уцењивати и да он жели да игра, али да то треба омогућити".

"The Australian" је такође писао о Новаку.

"Док се Ђоковиц́ налази на листи за жреб Аустралијан опена, вец́ месецима стоји знак питања када је у питању могућност да он учествује. Влада Викторије тражи потврду о вакцини од спортиста који учествују на Аустралијан опену, али Ђоковиц́, који је освојио турнир прошле године, до сада је одбијао да открије свој вакцинални статус.", наводи овај портал.

Иначе,"The Australian" је писао организацији "Tennis Australia" поводом вести о Новаковој одлуци да не игра на АТП купу, али није добио одговор.Тако би први сезонски Гренд слем остао без највеће звезде, Новак још није одлучио да ли ће играти и борити се за свој 21. каријерни Гренд слем.
У истом тону пише и "Herald sun", уз речи Крега Тајлија, првог човека Аустралијан опена.

„Ако се Новак појави на Аустралијан опену, или ће бити вакцинисан или ће имати медицинско изузеће. Медицински, он ни са ким не разговара о томе. Нећу то да питам Новака, то се мене не тиче. Ја ћу знати да он испуњава један од тих услова.”

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА