Најновије

За све љубитеље научнофантастичног штива стигао је роман „Сахалин“

Постапокалипса у духу најбољих руских класика.

Фото: Вулкан

Прва књига Едуарда Веркина за одрасле Сахалин биће објављена у 13 земаља. Роман руског писца сада можете прочитати у издању Вулкан издаваштва.

Тешко је предвидети будућност када је свету дошао крај. Поетика и суровост описа Едуарда Веркина одузимају дах нудећи застрашујућу визију у ком смеру иде наша цивилизација. 

Након најразорнијег сукоба свих времена, цивилизација је практично престала да постоји. Од старих престоница остала су само пуста поља спаљена бомбама. Тамо где радијација није убила на месту, хара незаустављива пошаст.

У Јапану, поштеђеном у овом рату, наставља се борба за опстанак човечанства. Одатле долази Лила, млади футуролог на опасној истраживачкој експедицији. Ако успе, можда ће открити каква будућност чека људе. Одлази на острво Сахалин, зону транзита између Јапана и пакла који се протеже остатком планете. Место на којем се прогнани боре да преживе. Место на којем завршавају они који не заслужују да живе у друштву. Лила ће ускоро сазнати да је Сахалин много више од казнене колоније. Он је одговор на то зашто је човечанство на ивици истребљења, утонуло у дивљаштво и лудило.

„Моћна и застрашујућа прича која превазилази традицију жанра постапокалипсе.“ – Магазин Медуса 

Роман Сахалин је доступан на сајту vulkani.rs и у најближој књижари Вулкан. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА