Најновије

СКАНДАЛ УЖИВО! НОВИНАРИ ВРЕЂАЛИ НОВАКА: "ПОДЛИ СЕ*ОЊА" Бруталне увреде за Ђоковића, ово је срамота Аустралије! (ВИДЕО)

Новак Ђоковић победио је Владу Аустралије на суду у Мелбурну, али његово појављивање на теренима Аустралијан опена и даље није по укусу многих. Свој став о овој теми имали су и водитељи аустралијске телевизије "Канал 7", али нису знали да их камере и даље снимају.

Мушкарац и жена су у студију наставили да коментаришу случај о којем прича цео свет, несвесни да их камере снимају и да би снимак њиховог разговора ускоро могао да се нађе на интернету. Брутално су вређали новака Ђоковића, уз неколико непримерених речи.

Током овог разговора два пута је употребљена реч "се*ња", а критиковали су се Новакови поступци у последњих месец дана. Ишли су толико далеко да су закључили да није ни имао корона вирус, већ да је то све лаж!

Новак Ђоковић је већ почео да тренира у Мелбурну. Овако је изгледао данашњи тренинг:

"Како год гледаш на све ово, Новак Ђоковић је лажљиви подли се*оња. Жалосно је што га други подржавају. Излазити напоље, а знаш да си позитиван... Мислим да чак није ни био позитиван. И после тога је отишао у Шпанију. Пао је преко својих лажи. Мислим да ће се на крају извући", закључили су водитељи ове телевизијске емисије, док су мислили да их камере не снимају.

Њихов говор потрајао је још мало, а на друштвеним мрежама појавио се комплетан снимак овог срамног наступа.

"Већина људи мисли да је он се*оња и кретен, а коментарише да ли су били праведни према њему. То је проблем зар не? Мислим да се ништа није добило тиме што је послат у имиграциони хотел. Оправдавају се пред људима који су били у истом авиону као он. Његов живот није фер, неки лете првом класом, а неки...", додали су њих двоје.

Погледајте како је то изгледало:

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА