Најновије

Протест испред РИК-а у 18 часова како би одбранили изборне резултате од крађе и показали да НЕ дамо Устав!

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић истакао је одличан резултат референдумске опције „против“ у низу градова у Србији, оцењујући да су „уставобранитељи и патриоте одбраниле српски устав“.

Он је честитао свим грађанима који су на овај начин „показали зубе“ комплетној машинерији власти, али и странцима који су „спонзорисали измене устава“.

Обрадовић је подсетио да су Двери предводиле уставобранитељски фронт који је водио кампању против промена, у, како је рекао, недемократској атмосфери и медијском мраку.

„Двери су веровале у победу, дале су највећи број чланова референдумских одбора од свих опозиционих странака, који и даље раде да сачувају изборну вољу грађана од крађе“, рекао је лидер Двери.

Како је навео, постигнути резултат је „велика победа“, рекао је Обрадовић наводећи градове и општине у којима је опција „не“ убедљиво превагнула.

„У Београду, Новом Саду, Чачку, Панчеву, Краљеву и низу других места режим је поражен. СНС само изборном крађом може да преокрене те бројке.“

Обрадовић је додао како је „Александар Вучић оваквим резултатом озбиљно начет“ и како ће избори 3. априла бити прилика за потпуни пораз режима.

„Први следећи пораз ће им бити нанет када отерамо Рио Тинто из Србије и то ће се десити врло ускоро, а онда идемо на априлске изборе где Вучић дефинитивно пада“, каже председник Двери.

Он се такође осврнуо и на странке опозиције које су бојкотовале референдум, оценивши да су оне „побегле од борбе“.

„Чему се они надају на изборима, са чиме ће изаћи пред српски народ, када су у овој борби побегли и сакрили се? Страначке калкулације и мишљења западних амбасада су им важнији од српског устава и грађани ће то знати да казне на изборима“, оштро закључује Бошко Обрадовић, уз позив свим патриотама и уставобранитељима да дођу на сутрашњи протест испред РИК-а у 18 часова како би одбранили изборне резултате од крађе и показали да НЕ дамо Устав!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА