Најновије

Мудрост и страст: Нова књига Паула Коеља "Стрелац" у издању Лагуне

Већ неколико дана у продаји у издању Лагуне, нови бисер бразилске књижевности! Књига славног писца Паула Коеља „Стрелац“ надахњујућа је прича о младом човеку у потрази за животном мудрошћу.

Фото: Лагуна

Некада славан због своје изузетне стреличарске вештине, Тецуја је изабрао да живи повучено као дрводеља у забаченом селу. Једнога дана у село ће доћи човек који изазива Тецују да се такмиче. Сведок тог надметања биће дечак који ће задивљено посматрати два вешта стреличара, али само један ће знати да му пренесе тајне овог умећа, као и велике животне мудрости.

Прича Паула Коеља подсећа нас да су наши поступци нераскидиво повезани са трептајима душе и да живот обележен страхом од одбацивања или пораза није вредан живљења. „Не заустављај се ни из страха ни из радости – пут стрелца нема крај“, поучиће Тецуја дечака и читаоце ове инспиративне и прелепо илустроване књиге.

Мудрост, великодушност и милосрђе учинили су Паула Коеља писцем светских бестселера који нам поручују да испуњен живот подразумева напоран рад, страст, бригу о другима и храброст да се суочимо са неочекиваним судбинским обртима.

Књигу „Стрелац“ у преводу Дуње Лозук можете пронаћи у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs  и на сајту laguna.rs.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА