Најновије

"Алхемичар": Књига продата у 150 милиона примерака широм света, од сутра у продаји!

"Алхемичар" у издању Лагуне, од сутра у продаји.

Фото: Лагуна

Роман „Алхемичар“ стекао је посвећену публику широм света. Прича која плени својом једноставношћу и инспирише својом мудрошћу прати младог андалузијског пастира Сантјага, који из родне Шпаније одлази у египатску пустињу како би нашао скривено благо закопано испод пирамида.

Ослушни своје срце. Оно све зна, јер је потекло из Душе Света и једног дана ће се у њу вратити.

Нико не зна какво је благо у питању ни да ли ће Сантјаго савладати препреке које му стоје на путу, али оно што почиње као потрага за световним богатством претвара се у трагање за богатством које се налази у нама самима.

Заносна, живописна и дубоко људска, ова прича представља вечни доказ моћи наших снова да нас преобразе и сведочи о томе колико је важно слушати сопствено срце.

Сваких неколико деценија излази књига која заувек мења животе својих читалаца. „Алхемичар“ је таква књига. Са више од сто педесет милиона примерака продатих широм света, овај роман, који је ушао у Гинисову књигу рекорда као најпревођенији на свету, постао је савремени класик коме се сви диве.

Илустрације за књигу урадила је Ева Елер.

Илустровано издање „Алхемичара“ можете пронаћи од среде 22. фебруара у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари, као и на сајту.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА