Најновије

"Албанско пролеће је почело!": На Косову ће за Албанце сванути нови дан са Куртијем!

Ако на КиМ победи Покрет Самоопредељење и Аљбин Курти, за Албанце ће "сванути нови дан", уверен је градоначелник Гостивара, Арбен Таравари.

Приштинска скупштина (Фото: Јутјуб)

Он поручује да је "албанско пролеће почело".

Након боравка Куртија у Гостивару, Таравари је на свом Фејсбук профилу позвао Албанце да гласају за Самоопредељење, те да Куртија види као "лек" за излечење косовског друштва и бољитак свих Албанаца.

Правећи паралелу између рака, као једне од најагресивнијих дијагноза, и политике, Таравари каже да у су "државне институције" огрезле у криминалу.

Добра вест је, сматра, што је овај рак, како каже, излечив , али и да је за то потребно јединство, односно ангажовање свих.

"Полазећи од Косова и настављајући до С. Македоније акција је почела, албанско пролеће је почело! У то име, позивам све Албанце у Македонији да подрже Самоопредељење на Косову. С победом на Косову, то ће бити највећи корак ка спасавању наших породица од рака власти која угрожава наш живот. Нека Самоопредељење победи на Косову, нека сване нови дан за Албанце", написао Таравари на свом фејсбук профилу.

Пушков жестоко одговорио Скоту! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА