Најновије

"ДОВЕДИТЕ МИ СРБИНА!" Жозе Морињо има један захтев за управу клуба

Жозе Морињо има јасан план за наредну сезону.

Фото: Јутјуб

Жели да Рома буде још јача него што је сада, Лига конференција је била само успутна станица на траси његовог "воза успеха", а да би остварио веће успехе, потребан му је искуснији играчки кадар од оног којим располаже.

И ту у причу, која је завршила на насловној страни данашњег издања "Коријере дело спорт", улази један Србин.

Немања Матић од наредне сезоне неће играти за Манчестер јунајтед. Он је јавно обелоданио да ће потражити нову средину, а већ су се појавили клубови који су заинтересовани за искусног везисту.

Што се будућности Матића тиче, из Италије стижу информације да је Рома показала интересовање за њега. Добро је познато колико Жозе Морињо цени квалитете фудбалера из Врела. Њих двојица су сарађивали у Челсију и Манчестер јунајтеду, а од лета би поново могли да буду заједно и на "Олимпику".

Штавише, португалски стручњак инсистира да се Србин доведе, пише "Коријере дело спорт".

У том тексту се, поред осталог, наводи:

- "Посебни" као кључно појачање види Матића, везног играча Јунајтеда с којим је већ радио у два клуба. Морињо је недавно врло похвално говорио о њему. Србин ће постати слободан играч 30. јуна, напуниће 34 године у августу, али, према мишљењу "Посебног", и даље има велику мотивацију.

Могао би Матић да помогне екипи и квалитетом, и својом личношћу.

Постигао је договор с управом клуба из Манчестера да прекину сарадњу годину дана пре рока, а ниједна страна се томе није противила. Чека га вероватно последњи велики уговор у каријери. Он је Морињов "лојалиста" и његов трансфер из Челсија у Манчестер јунајтед за 45 милиона изазвао је велике дискусије.

Тренутна плата му је скоро седам милиона годишње. Србин је спреман да смањи своје захтеве, али треба рачунати и на бонус који ће добити за потписивање уговора. Физички је и даље врло спреман, и поред година у којима се налази - пише поменути италијански лист.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА