Најновије

ПРОТИВ ГРЕХА, ПРОТИВ СОДОМИЈЕ: Владика Арсеније дигао глас против Еуропрајда!

У недељу је у Саборном храму служен Молебни канон Пресветој Богородици за спас и благослов народа Божијег и очување породичних вредности.

Фото: eparhijaniska.rs

“У Нишу је у недељу Његово Преосвештенство Епископ нишки Г.Г. Арсеније уз саслужење свештенства Саборног храма и чланова хора НЦПД “Бранко”, служио Молебни канон Пресветој Богородици за спас и благослов народа Божијег и очување породничких вредности.

Молебни канон Пресветој Богородици за спас и благослов народа Божијег се чита у време поста Госпојинског, као покајничка молитва за спас и благослов народа.”, објављено је на Фејсбук страници Саборног храма.

“Сабрали смо се да искажемо молитвом и постом наше неслагање са оним што се противи стваралачком процесу Божијем, са оним што се противи природи, против греха. Против природног пута, против содомије, против истополне заједнице, јер не могу да кажем брака, која не рађа живот, већ рађа грех. Кажемо да, браку, да рађању деце јер то је воља Божија” рекао је између осталог у својој беседи владика Арсеније.

Целу беседу можете послушати на сајту Епархије нишке ОВДЕ.

У Нишком Саборном храму окупљен је био велики број верника да кроз молитву, на сам почетак Госпијинског поста, на миран начин покаже своје неслагање са одржавањем такозване “Параде поноса”.

Извор: Политички

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА