Најновије

СВЕТ СРЉА У ПРОПАСТ: Посејдон је спреман, Руси прете да потопе Британију (ВИДЕО)

Велика Британија је колонизовала и окупирала све земље заједно са својим млађим братом на стероидима - Америком, и тако су почели рат против Русије, изјавио је историчар и теолог Горан Шарић приликом гостовања у емисији Конфликт, у продукцији канала Прави одговор. 

Како је навео, апсурд стоји у чињеници да Русија поседује шест нуклеарних торпеда “Посејдон” који могу потопити целу Британију као и делове Америке, те да се тиме читав свет води у пропаст и катастрофу.

Шарић је, у свом маниру, изнео гледиште на актуелна геополитичка дешавања, али и унутрашње проблеме који се углавном заташкавају провоцираним аферама које подупиру режимски медији у Србији, истичући да је “вирус зла” са Запада захватио све, па и Србију и Русију.
Историчар оцењује да је Русија за сада одабрала “мекшу” опцију приступа у интервенцији над Украјином, те да би у овом случају, реално решење била примена “тепих бомби”.

Када се ради о унутрашњој политици Србије, Шарић објашњава да се о условима које Запад намеће, а везани су за Косово и Метохију, српски врх треба угледати на њихов “шибицарски” метод, до даљњег одлагати и давати, као и они, лажна обећања, али и да као одговор Кфора на недопуштање српских војних снага на Косово и Метохију, треба припремити дронове, за које је у више наврата и апеловао.

Како Запад упумпава милионе у невладине оранизације у Србији са циљем да промени српску свест, затим како су Срби најзад схватили презир који долази из суседне Хрватске, али и о томе како и где ће председник Украјине Володимир Зеленски завршити када се рат оконча, сазнајте у видеу.

Нападнут украјински конвој који је ишао ка Бахмуту - Руси пресецају последњи пут из града

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА