Најновије

Емил Влајки: Нацистичке игре са људима

Пише: Емил Влајки

Тридесетих година прошлог вијека,, у Хитлерово доба, у Њемачкој, Јевреји су били средство за иживљавање нациста. Пребијали су их гдје год су стигли, безразложно их хапсили, повремено вршили погроме, пуцали на њих као на глинене голубове, уништавали синагоге, одузимали им имовину, остављали их без лијекова и омеђили их у гетоима (систематска убојства су почела тек четрдесетих година).

У чему је онда разлика у односу нациста према Јеврејима и садашњег односа окупационих НАТО снага и њихових албанских помагача према Србима на КиМ и посебно на сјеверу Косова?

Додуше, има наиваца који мисле да су Американци који су изњедрили ултра шовинистичку творевину Република Косова, коректни и увиђавни према Србима, а да је БАБА РОГА онај злочести КУРТИ/МУРТИ. Сваки дан то можете чути на којекаквим телевизијама од стране српских проституираних интелектуалаца.

Мало морген. Када би Американци само махнули руком, Курти би нестао са политичке сцене.

У Бриселу је јучер поново дошло до НЕСПОРАЗУМА.

Вучић вели: (чуо сам његову изјаву након састанка са Борељом, парафразирам). Лов на Србе се наставља.. Бриселу је све јасно, али ништа не кажу јер се плаше Американаца.

Вучић као Путин: Оно што Запад дозвољава Украјини, не дозвољава Србији.

Вучић: Ми смо уз наш народ на Космету, али ништа конкретно не можемо учинити да га заштитимо.

Сјећате ли се онога: БОЉЕ ПАКТ НЕГО РАТ, БОЉЕ РОБ НЕГО ГРОБ.

Питање свих питања: ЗАШТО СРПСКЕ ВЛАСТИ НЕ УКЉУЧЕ РУСЕ У РЈЕШАВАЊЕ КОСМЕТСКЕ КРИЗЕ? Зар су Руси само добри када Србе треба бранити у СБ УН, а овако нису?

Баш сам глуп, сјетио сам се. Руси су „агресори“ у Украјини, а „међународна заједница“ је неправно војно интервенирала у свега стотињак земаља широм свијета, али се ове друге земље не пикају.

Свима који ме прате. ИМАМ УТИСАК ДА ЋЕ ОВА НЕСРЕТНА ЗАЈЕДНИЦА СРПСКИХ ОПЋИНА, ПОСЕБНО НА СЈЕВЕРУ КОСОВА, БИТИ РЕЗУЛТАТ ТЕШКИХ ИНЦИДЕНАТА, МОЖДА И СА ЖРТВАМА.

ПОШТО СРБИЈА НЕ ЖЛИ ДА УЂЕ У РАТ, ОНДА ЋЕ НАРОД СА КОСОВА, КАО НЕКАД У ВАРШАВСКОМ ГЕТУ, БЕЗ ИЧИЈЕ ПОМОЋИ ДА СЕ ПОКУША ОБРАНИТИ ОД ОКУПАТОРА И ЊЕГОВИХ СЛУГУ.

НЕТКО ОВАЈ КРВАВИ СЦЕНАРИО ЗДУШНО ФОРСИРА.

БОЖЕ, БОЖЕ, ЗАШТО СИ ИХ НАПУСТИО. 

Више текстова Емила Влајкија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА