Најновије

ПРИКЉУЧИТЕ СЕ - ДВЕ ТУЖБЕ ПРОТИВ ИЗВРШИТЕЉА! Колективна и кривична, полицајци као јањичари (ВИДЕО)

Наш саборац Горан Мијаиловић ушао је у процес са извршитељима, узео адвоката и покренуо је иницијативу за колективну тужбу свих лица које су извршитељи обесправили и имају доказе да им је учињена неправда. А покрет Народна држава ићи ће и са кривичном тужбом за организовани криминал. Тако да ће бити две тужбе, најавио је Александар Петровић, старешина покрета Народна држава, иначе на друштвеним мрежама позант и као Инфоратник.

Он је гостујући на каналу Прави одговор говорио о огромним зарадама извршитеља, о злоупотребама које раде, а посебно о отимању станова где су дугови прво напумпају на 5.100 евра, колико је потребно да би се могло ући у извршење на стану који вреди десет или двадесет пута више. 

- Они не раде по закону. Крши се устав и закон на сваком кораку. Добили смо спрегу криминала и институција. Карактерне особине бака Цоке ће се све више појављивати. Ово је терор који неће моћи још дуго да се трпи. Ући ће се у неку анархију и десиће се као у прошлости што се десило како је народ неке странке јурио по улицама и шта се све дешавало, до набијања на колац – упозорио је он. 

Како је речено у емисији, то је нежељени сценарио, али је могућ јер је велики број људи све више огорчен.

- Немогуће је да сви само раде свој посао. Па и нацисти у Аушвицу су само радили свој посао. Је л` то изговор? Је л`  то изговор полицајцу који као јањичар учествује у отимању детета? Где је савест, где је срце? О чему размишљаш? Је л` изговор оном полицајцу што због дуга од шест хиљада избацује из стана пензионере који немају где, до испод моста? – упитао је он. 

Петровић је адвоката Милана Босику, који се супротставио отимању деце, и успео да врати тројицу синова Ани МИхаљици, назвао херојем, обећавши и да ће покрет Народна држава стати у његову одбрану сада када је изложен прогону и покушају освете Центра за социјални рад и режима. 

БРИТАНЦИ ЈАВЉАЈУ ПАКАО У ЈУЛУ: Биће то велики напад на Русију са једним циљем

Детаљније о свему, али и другим темама као што је окупирано Косово и Метохија које треба да бране Сташа и Тома Мона, о летећем таксију у ком се неће возити сиротиња која гласа, већ Жељко Митровић и тајкуни, као и о другим темама, погледајте у емисиј на каналу Прави одговор. 

Извор: Правда.рс


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА