Најновије

ШАРОВИЋ ТВРДИ: Руска странка, "Ћале, ово је за тебе!" и листа "Дејан Жујовић" - Вучићеви фантоми!

Лидер Покрета „Љубав Вера Нада“ Немања Шаровић рекао је данас у Београду да ће власт на јунским изборима, уместо фантомским бирачима, изборни процес обесмислити „фантомским листама“ кандидата, објавила је новинска агенција Бета.
Шаровић

Шаровић

Он је новинарима испред Градске изборне комисије рекао да су до сада предате четири листе од којих су три „фантомске“: Руска странка, листа „Ћале ово је за тебе“ и листа „Дејан Жујовић“.

Шаровић је рекао да су за прве две листе, а вероватно и за трећу, потписе оверавале исте општинске управе и да је на њима приближно исти број потписа подршке грађана, наводи Бета.

„Та чињеница, као и податак да ове листе нигде нису обајвиле да прикупљају потписе, а успеле су тако брзо да их прикупе, а неке од њих чак немају ни довољан број кандидата на самој листи, говори да је овде реч о класичној малверзацији“ – рекао је Шаровић.

Оценио је да „такви људи и те листе служе да загаде политичку сцену“ и да се створи привид како постоји могућност некаквог избора.

Шаровић је оценио и да је ситуација гора него на претходним, децембарским изборима.

Он је саветовао опозицији да покуша да разговара, јер ће поделом само допринети убедљивој победи Вучића и Српске напредне странке (СНС).

„Најгора опција је да део опозиције изађе на изборе и на тај начин да легитимитет изборном процесу“ – сматра Шаровић.

Шаровић је рекао да ништа није урађено на побољшању изборних услова, те би излазак на такве изборе, где су већ сада три „фантомске листе“, био узалудан, а само би им се дао легитимитет.

Прочитајте ОВДЕ о новом удару који спремају Шиптари

Извор: Правда / Данас / Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА