Најновије

"Поскупљење струје је доказ подаништва Владе Србије према ММФ-у"

БЕОГРАД - Поскупљење струје које најављује министар Душан Вујовић нови је удар на стандард осиромашених грађана и доказ подаништва Владе Србије према Међународном монетарном фонду, саопштавају из ДСС.
ДСС (Фото: ДСС)

ДСС (Фото: ДСС)

- Као што „пензионере нико не сме да дира“, а пензије се смањују, као што се „незапосленост смањује“, а сваким даном расте број оних који траже посао, као што ћемо „живети боље 2014., 2015., 2016...“., а живи се све горе, као што „нећемо признати независност Косова“, а потписују се споразуми у Бриселу, тако се и „неће бити поскупљења струје“, сада мења у повећање цене струје и увођење нових акциза.  Влада Србије је за протекле две и по године доказала три ствари: да ће да уради све оно што је рекла да неће, а неће да оствари ништа од онога што је обећала да хоће и да све оно што чини - чини по налогу бриселске администрације и ММФ-а. Очигледно је да државна политика Србије није суверена и да странци владају нашом државом - каже се у саопштењу ДСС-а. Демократска странка Србије сматра да се у Србији неће живети боље "докле год нашу судбину не узмемо у сопствене руке". - Зато је потребно променити лошу власт и читав систем у ком економску политикуводи ММФ, а спољну Брисел, заменити системом у којој ће власт самостално доносити одлуке у складу са српским националним интересима и у корист грађана који у Србији живе - кажу у овој странци.
Прочитајте још:СРС: Распиривачи аутошовинизма, мржњом према сопственом народу уништавају наше друштво!Брисел у среду одлучује да ли је Србија напредовала у интеграцијамаТрибина: Нове политичке снаге у Европи – талас који долази и у Србију
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА