Најновије

ТЕКТОНСКИ ПОРЕМЕЋАЈИ НА ТРЖИШТУ: Стручњак објаснио како да заштитите своју уштеђевину! (ВИДЕО)

Драган Дејковић, познати финансијски саветник и економиста, један је од првих у својој струци у Србији који врло децидно и јасно предвиђа економски цунами библијских размера који ће захватити сваки кутак планете.

Дејковић категорилно тврди да долар више нема ни приближну вредност коју је имао пре, и да концепт увођења резервне валуте тзв." Амеро" који су требале да усвоје САД, Канада и Мексико је практично пропао пројекат јер је дедоларизација кренула пребрзо.

Рат у Украјини и повлачење кинеских обвезница из америчких банака, десиле су се много раније и брже него што је Америка предвиђала што је довело овог тренутка долар као валуту у безизлазни положај.

Такође земље БРИКС-а истовремено раде на увођењу нове валуте сличне евру која ће постати врло брзо пандан долару.

У таквој ситуацији штедња обичних грађана Србије и Европе на жалост постаје ипак ризична у било којој валути, јер рат валутама је постао немилосрдан.

Који су начини да се грађани заштите од економске кризе и инфлације која неминовно долази и која ће бити највећа у досадашњој забележеној историји, погледајте у најновијем интервјуу Драгана Дејковића на јутјуб каналу "X33".

УКРАЈИНА НАПАДА ПРИДЊЕСТРОВЉЕ?! Лавров нема дилему: Бранићемо 250.000 Руса

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА