Најновије

НИКША БУЛАТОВИЋ: Година изборна 2012.

„Поштовани гласачи, жута власт годинама пљачка, распродаје и задужује нашу земљу, уништава правосуђе и јавна предузећа, спроводи страначко кадровање и запошљавање, спутава слободу медија, шири неморал и спроводи издају Косова и Метохије. Али, то ради недовољно брзо, недовољно ефикасно и недовољно систематично. Ми ћемо све то радити брже, ефикасније и систематичније''.

Никша Булатовић (Фото: Правда)

Пише: Никша Булатовић

Када дођемо на власт, обећавамо да ћемо пљачкати, распродавати и разорити све што стигнемо. Уништаваћемо Србију темељно. Највеће економске штеточине које бисмо требали да хапсимо из жуте власти, ми ћемо да узмемо у своје редове, да нам помогну да уништимо Србију.

Обећавамо, драги гласачи, да ћемо као политичке саветнике највиших државних функционера узети оне странце који су нас бомбардовали 1999. године и који се боре за независно Косово. Пријатељским земљама, онима које не признају Косово, уводићемо санкције, а непријатељским ћемо давати поклоне и послушно извршавати њихове налоге, мада ћемо понекад гунђати због тога, али само пред вама, драги гласачи.

Државнике из непријатељских земаља, које су нас засипале осиромашеним уранијумом и касетним бомбама и отеле нам Косово, дочекиваћамо са највећим почастима, црвеним тепихом, хлебом и сољу. Њиховим земљама даваћемо све погодности, њихове компаније добијаће бесплатно земљиште, бесплатну инфраструктуру и десетине и стотине хиљада евра по запосленом раднику. То никако нећемо давати домаћим привредницима, нити нашим гастарбајтерима који желе да се врате и уложе у Србију, као ни највећим пријатељима који спречавају чланство Косова у УНједињеним нацијама.

Драги гласачи, узимаћемо кредите од вама омраженог ММФ-а и Светске банке, и од кога год стигнемо. Задужићемо вам и чукунунуке и аскурунуке. Градићемо аутопутеве и где треба и где не треба, а километар ћемо плаћати по ценама дупло и троструко већим него у Немачкој или Данској. Наши аутопутеви по равној Војводини биће скупље плаћени него они кроз швајцарске Алпе. Градићемо станове за супербогате, подићићемо цене станова у небеса, тако да само богати могу да их приуште. Јефтиније станове ћемо правити само за припаднике полиције и војске, и тиме их задужити да чувају нашу власт.

Обећавамо да ћемо распродавати земљу странцима. Жути су увели рудну ренту од три посто, најмању у свету, али су је врло мало користили. Ми ћемо је максимално експлоатисати, сва наша рудна богатства даћемо странцима, за три одсто ренте, а некад и без икакве надокнаде. Руду злата даваћемо бесплатно, али ћемо задржати право да то наше злато откупљујемо по тржишној цени.

За три одсто ренте уништаваћемо пољопривредно земљиште, загађиваћемо подземне токове и реке, преораваћемо брда и планине. Сва наша изворишта питке воде трудићемо се да загадимо. Тамо где су највећа водоизворишта за Београд, градићемо метро и стадион. Нећемо се обазирати на еколошке прописе и законе, они за нас неће постојати.

Извршаваћемо оно што Брисел и Вашингтон буду тражили од нас, а ништа нећемо тражити за узврат. Бранићемо Косово и Метохију само на речима, али не и на делу. Предаћемо сепаратистима све ингеренције државе Србије на Косову и Метохији. Предаћемо Приштини судство, тужилаштво и полицију, даћемо им позивни број, предаћемо електроенергетски систем, трафо станицу Валач и језеро Газиводе. Расформираћемо цивилну заштиту. Без борбе ћемо им дозволити чланство у Међународном олимпијском комитету, ФИФА и другим спортским организацијама. Укинућемо звездицу и фусноту за Косово у међународној комуникацији, признаћемо таблице, дипломе и пасоше државе Косово. Одрећи ћемо се права да војно повратимо Косово и Метохију, чиме ћемо отворити пут Косову у НАТО.

Кад будемо власт, куповаћемо посланике, одборнике и читаве месне и општинске одборе опозиционих странака. Ако их не можемо купити, претићемо им, и пребијати их. Опозицију неће више толико тући полиција, већ више криминалци и навијачи који ће радити за нас. Садићемо конопљу, растураћемо хероин, кокаин, све послове са дрогом преузеће државне службе.

Јавна и државна предузећа у потпуности ћемо депрофесионализовати. Њима ће управљати наши чланови и послушници, а не стручњаци. На пример, Електропривреду Србије водиће роштиљџија. Поставићемо наше људе свуда, на чело свих државних, јавних и комуналних предузећа, болнице, школе, вртићи, све ће бити у нашим рукама. Побринућемо се да никад не буде конкурса за директоре, на све стране ће бити в.д. директори и бираће их Влада и општински органи. Нећемо поштавати закон који прописује да в.д. директор може да траје највише девет до 12 месеци. Код нас ће трајати док год ми то желимо и не изаберемо другог в.д. директора.

И запослени у њима биће практично у в.д. статусу. Новозапослени добијаће уговоре о привременим и повременим пословима, или на одређено, а никако за стално. Држаћемо их годинама у таквом статусу, иако закон то забрањује. Да би задржали посао, мораће да гласају за нас, скупљају сигурне гласове, иду на митинге, ботују по друштвеним мрежама. Неће се поштовати Закон о раду, мораће да раде и прековремено, и то без надокнаде.

Подстицаћемо масовно исељавање из Србије, а усељаваћемо илегалне мигранте. Њих ћемо наоружати, а вас разоружати. Прајдови ће бити редовна годишња активност. Нудићемо вам паризер уместо пршуте, јешћете и пити свакакво смеће, дисаћете најзагађенији ваздух на свету. Сви државни уговори о продаји државне имовине или државним набавкама биће тајни, како бисмо могли на миру да вас пљачкамо.

Лагаћемо, вараћемо, крашћемо, убијаћемо, хапсићемо, забрањиваћемо...

МИ УНИШТАВАМО ТЕМЕЉНО.“

------------------------------------------

- Аа, како ти се чини? Јел` боље звучи „темељно или до темеља“? Хоћу да идемо са оваквом кампањом, поштено, искрено, до коске.

- Пааа... Боље звучи „до темеља“, али, мислим, Ацо, да гласачи неће најбоље разумети толики излив искрености.

- Па шта ћемо, Асафе? Да идемо онда све обрнуто?

- Да, идемо све обрнуто.

- Баш све?

- Да, почевши од Антисрпска назадна партија. Нека буде Српска напредна странка.

(Аутор је новинар и водитељ на Јутјуб каналу Прави одговор)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА