Најновије

КРЕЋЕ РАЗВАЉИВАЊЕ НАТО ТРУПА: Руси студиозно обрадили све информације

Руски војни стручњаци планирају да користе заробљене моделе западне војне технике за креирање нових типова наоружања, преноси извор. Модели као што су немачки Marder 1A3, амерички Bradley M2A2 и шведски CV 9040, који су пали у руке руске војске, биће детаљно проучавани.

"Изучавање НАТО оклопних возила омогућиће руским конструкторима да се упознају са напредним западним војним технологијама и принципима њиховог дизајна", каже се у видео снимку који преноси ову информацију.

Фокус ће бити на оклопној заштити, сензорима и електронским системима који се користе у овим возилима, што би могло водити ка развоју нових, ефикасних система наоружања намењених специјално за борбу против западне технологије. Ово истраживање би, према видео прилогу, могло значајно утицати на будуће правце развоја руског савременог противтенковског наоружања.

"Заробљени модели савремене оклопне технике могли би да доведу до развоја нових система наоружања креираних за борбу против западне технологије", закључује се у видеу.

ПОЉСКИ ГЕНЕРАЛ ИЗАЗИВА И ТО ЖЕСТОКО: Треба поставити минска поља на границу са Русијом и Белорусијом

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА