Најновије

ПРЕЉУБНИЦА ДОБИЛА 'ЦАРСКИ ТРЕТМАН': Далила и Филип се не смирују у постељи! (ВИДЕО)

Далила Драгојевић синоћ је саопштила како се осећа по питању брака са Дејаном Драгојевићем, а у току ноћи препустила се чарима романтичног односа са Филипом Царем.

Далила прељубница (Фото: Јутјуб)

- Ја мислим да сам довољно рекла. Ја више нисам његова жена, то је крај. Ја сам слободна и могу да радим шта пожелим. Сада сам у браку само на папиру. Ја овако сигурно не бих реаговала, не знам од чега ме то чува! Мени је највећа борма сама са собом, то ми је најтеже у животу. Ја сам била у вези, мој отац је рекао да не зна како је успео да се суздржи када је видео да ме је тај дечко ударио и да сам ја прешла преко тога. То ми је јако тешко пало, тај дечко ме је после и верио, али ја нисам могла све то да поднесем, да трпим та алкохолисања, али је опет било лепо док је трајало - плакала је Далила.

- Није ни мени лако у овој ситуацији, кад га видим да плаче. Пре неки дан ме је звао да причамо, оваква је прича била... Да замислим да смо сви сели и вечерали, али да сам ја устала и да се мени не свиђа, па сам хтела да узмем нешто друго. Онда је ту поменуо Лозницу, поента је да на крају баладе схватиш да је битније оно што имаш код куће, какво год да је. Не знам зашто увек жели да ме ухвати на тај сентиш, рекао је да само жели да постанем свесна да ћу бити у каналу, како ће ме он једино чупати. Па ме је упоредио са оним патикама. Ја не могу више себе да замислим са таквим мушкарцем. Са Филипом сам у присном односу, немам шта да лажем, то ће се вероватно и видети. Ја не улазим у везу преко ноћи, тако да не знам да ли ћемо завршити у вези. Мислим да сам сада довољно рекла - говорила је Далила.

Након што се емисија у ријалитију завршила, Далила је заједно са Филипом Царом отишла у изолацију где проводе време.

Док је Далила молила да се камера окрене, Цар није могао да се суздржи, па је кренуо да је пољуби.

Њих двоје су се покрили покривачем преко главе, али им ни то није вредело. Све је могло га се види и закључи на основу звука и покрета.

Голу Иву Штрљић погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА