Најновије

СЕЉАЦИ ДА КРЕНУ НА ВЛАДУ СРБИЈЕ: Посланик Јаковљевић директно са њиве (ВИДЕО)

Јуче је букнуо велики протест незадовољних пољопривредника широм Србије, који режим покушава да игнорише, умири и обесмисли, како би се сељаци повукли са улица.

Фото: Јутјуб

Народни посланик Милован Јаковљевић из српског покрета Двери је један од незадовољних пољопривредника, ево шта је поручио директно са њиве:

„Данас протестују незадовољни произвођачи сунцокрета, сутра ће кукуруза, за неки дан млека, меса, јаја, воћари, повртари… Сви су незадовољни. Политика нам је ушла у њиве, у тањире, у спаваће собе, у баште, оборе, фрижидере, резервоаре. Протести треба да буду пред Владом Србије, то је права адреса, а не пред неким хладњачама широм земље јер им је све то што раде омогућено из Немањине улице. Неки људи из служби хоће да обесмисле протесте. Нас треба да предводе произвођачи, а не накупци и они који се баве шверцом и ко зна чиме. Не треба да реагујемо и решавамо проблем тек кад дође код нас него системски, да се удружимо на време, направимо свеобухватан план и да се поставе приоритети за шта се покрет Двери залаже“, поручује Јаковљевић.

Шта је још рекао Народни посланик Двери који се бави пољопривредом, погледајте у видео прилогу.

Извор: Србин.инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА