Најновије

ЗАПАДНИ ГОСПОДАРИ ПУСТИЛИ МИЛА НИЗ ВОДУ: Кнежевић спречио још један ''државни удар'' (ВИДЕО)

О врућим регионалним темама у емисији ОКО аутора Горислава Папића, на РТС-у, говорили су писци Мухарем Баздуљ и Ђуро Радосавовић, као и новинар Александар Апостоловски. Анализирали су ситуацију у Македонији и Републици Српској, али се у жижи нашла Црна Гора.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Сагледавајући актуелни друштвено-политички тренутак у Црној Гори, коју још увек потреса афера Коверта, Ђуро Радосавовић је истакао да је „феноменално то што је владавину Ђукановића, који је био недодирљив скоро 30 година – озбиљно уздрмала једна објава на Инстаграму“.

Он је оценио и да ситуацију чини комичнијом чињеница да је Ђукановић одувек глумио човека „старог кова“, којег не занимају друштвене мреже и који не жели да научи енглески, та да би му, у коначном, недостатак жеље да се „осавремени“ – могао доћи главе.

Радосавовић је рекао и да је јасно да се лидер ДПС-а и први банкар сигурно нису посвађали због идеолошких неслагања, него због „кесе и процената“, те да је Кнежевић, поучен горким искуством Маровића, прикупио много материјала против Ђукановића. Кнежевићев одлазак у Лондон оценио је као веома паметан потез, чиме је спречио да режимски медији његове активности прогласе за Државни удар 2, што би се сигурно догодило да је Кнежевић спас потражио у Београду.

Истакао је и да сви, који су се бавили нечасним пословима, стрепе од Кнежевићевих објава, те да је он заиста постао инфлуенсер, чије постове обични људи ишчекују са великим нестрпљењем, и који је кадар да уздрма темеље овакве државе.

Признање Мига Стијеповића да има трему пред Милом – оценио је као трагичну слику просечног Црногорца.

Како је Додик растурио Бакира, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С/РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило: Некретнина немам

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА