Најновије

ШЕШЕЉ ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ОТКРИВА: Хтели смо Олбрајтовој да купимо огрлицу од 1.000.000 долара! А онда су нам јавили...

Неко је у тадашњој Савезној влади крајем 1998. и почетком 1999. предложио да се Мадлен Олбрајт одобровољи скупим поклоном, aли од ДБ-а смо добили информацију да је Хашим Тачи њен жиголо.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер СРС Војислав Шешељ, 20 година после НАТО агресије, открива да су у тадашњој Савезној влади планирали да државну секретарку САД Мадлен Олбрајт поткупе скупоценом огрлицом како би је одобровољили и одговорили од напада на Србију!

Шешељ, који је у време агресије био потпредседник Владе, тврди да је неко у руководству крајем 1998. и почетком 1999. године озбиљно предложио да се Олбрајтовој купи огрлица вредна милион долара. Међутим, како каже, Служба државне безбедности дошла је до информација да је Мадлен Олбрајт у љубавној вези са шефом ОВК Хашимом Тачијем, па се од свега одустало.

Веза из користи

Према Шешељевим речима, у врху државе сви су се плашили бомбардовања и предлагали су разне идеје како да се то спречи.

- Сећам се случаја кад се неко у Влади досетио да се купи скупоцена огрлица Олбрајтовој, вредна милион долара, не би ли се она тако умилостивила. Међутим, онда смо добили информацију од наших служби безбедности да је она у љубавној вези са Тачијем и да је наша идеја бесмислена. Ништа не би могло да се постигне луксузним поклоном... - каже Шешељ. Он је рекао да је Тачи био лични жиголо Мадлен Олбрајт!

- Није то између њих била љубав. Тачи се ту убацио као жиголо. Па сто година је млађи од Олбрајтове, а она ружна као лопов! Он је само хтео да извуче неке политичке привилегије и у томе је као што видимо и успео. У то време Албанци су давали огромне паре Американцима, била је подмићена комплетна Клинтонова администрација. Па чак и пре три године су Албанци били главни финансијери Хилари Клинтон на изборима - подвлачи Шешељ.

Коментаришући наводе шефа СРС, бивши министар спољних послова Владислав Јовановић каже да Олбрајтова није могла да се поткупи поклоном из Београда.

- Скупоцена огрлица ту ништа не би помогла. Олбрајтова никад није оскудевала у парама и била је добро ситуирана. Она има неку врсту историјске мисије да нам нашкоди и ништа је 1999. није могло у томе зауставити. Хтела је да нам дође главе. Она је у Рамбујеу изјавила да лествица треба да се подигне толико високо да Милошевић не може да је прескочи. У преводу, преговори су фарса, одлука о бомбардовању је већ била донета... На другој страни, тачно је да је она за Тачија изјавила да би могао бити глумац у сваком холивудском филму и да се дивила његовој физичкој појави - наглашава Јовановић.

Зацртано бомбардовање

Генерал у пензији Божидар Делић каже да је бомбардовање Србије било унапред испланирано и да агресију ништа није могло да заустави.

- Скупоцена огрлица, па била она вредна и милион долара, није могла да спречи бомбардовање наше државе. Агресија западне војне алијансе била је одавно зацртана. Тражио се само модел и конкретан повод како да крену на нас и активирају војну интервенцију - закључује Делић.

Син Слободана Милошевића се замонашио?! Прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ спаљује заставе НАТО-а и ЕУ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА