Најновије

ПУТИНОВА ЧЕЛИЧНА ЛЕЈДИ СТАЛА У ОДБРАНУ СРБА: Ево шта је рекла о Космету и Србима као народу!

Наталија Поклонска је посланица Јединствене Русије која је постала планетарно позната као „Путинова челична лејди“ и „прелепа специјална тужитељка са Крима“.

Наталија Поклонска (Фото: Јутјуб)

Поклонска која ових дана борави у Србији, каже да су Београд и Москва данас у најбољим могућим односима и да наша земља може да рачуна на сваку помоћ Кремља у борби за Косово.

Она наглашава да је на КиМ почињен геноцид над Србима, а да сада западне силе покушавају да отму Косово од Србије. Међутим, каже она, као што се Крим вратио Русији, тако ће и јужна српска покрајина, пре или касније, потпуно вратити под окриље наше државе.

На питање који је њен став по питању Косова и Метохије  и које су сличности између Крима и Косова, Поклонска одговара:

- Косово, то је Србија. Ту нема никакве дилеме. Косово за Србију значи исто оно што и Крим и Севастопољ значе за Русију. На Косову се налази најважнија артерија  православља и православног српског духа, а то су стари манастири, храмови и цркве. У исто време се на Криму и у Севастопољу налази и колевка руског православља. Сматрам да је оно што се десило на Косову био геноцид на Србима православцима, а НАТО агресија  постала је узрок трагичних догађаја у србији. По ставу, на Косову треба да живе и православни Срби и да тамо треба да буде мир.

Како Крим функционише под санкцијама Запада, Наталија каже да их оне само јачају.

- Функционишемо у убрзаном режиму, боримо се и практично добијамо одређени имунитет у таквој ситуацији. Наравно не могу да кажем да не осећамо те санкције, али оне се могу превазићи и нису и не могу бити вечне. То ће проћи јер санкције негативно делују  и на оне који те санкције примењују, али и на нас.

На питање како коментарише то што су је медији прозвали „Путиновом челичном лејди“ одговара:

- Срећна сам због тог надимка, имајући у виду  и моју прошлост као јавног тужиоца и мој чврст карактер. Учинићу све да оправдам такву карактеристику и то на добробит наше земље, пријатељства међу народима и читавог човечанства. Сва моја умећа, искуства, знања и способности у том правцу и усмеравам. Наравно постоје извесни политичари којима с ето баш и не допада, али то ми само даје стимуланс да идем даље и да се још више борим.

Ко стоји иза напада на ирачку ваздушну базу? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА