Најновије

АМЕРИ ПОТПУНО ПОЛУДЕЛИ! ПОМПЕО НЕ ОДУСТАЈЕ: "Наставићемо уводити санкције Русији све док не оконча окупацију Крима!"

САД ће наставити да уводе санкције Русији све док не оконча окупацију Крима, саопштила је портпарол Стејт департмента Морган Ортагус.

Мајк Помпео (Фото: Flickr)

„Данас смо одали пошту онима који су страдали у руској агресији у Украјини. Наставићемо да уводимо санкције Русији, све док она не почне да подржава мир у Донбасу и не оконча окупацију Крима“, саопштила је Ортагусова.

Државни секретар САД Мајк ​Помпео је током посете Украјини положио цвеће на споменик погинулима током сукоба у Донбасу и потврдио да ће актуелне санкције Русији остати на снази.

„Санкције против Русије ће остати на снази све док не прекину са акцијама које су довеле до тих трагичних смрти“, саопштио је Помпео.

Америчке власти су прошириле санкције против Русије, уврстивши на „црну листу“ високе политичке званичнике са Крима, саопштено је из Министарства финансија САД.

Санкције су уведене против премијера Крима Јурија Гоцањука, председника локалне Скупштине Севастопоља Владимира Немцова, чланице Савета федерације Русије Јекатерине Даниленкове и још неколико званичника, као и против директора компаније „Гранд сервис експрес“ Александра Ганова.

Обустављено издавање радних виза кинеским држављанима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА