Најновије

ТРАМПОВЕ ПРИСТАЛИЦЕ ТРАЖЕ РУСКЕ ПАСОШЕ: Захарова објаснила зашто

У страху од прогона и одмазде, неке присталице актуелног америчког председника Доналда Трампа заинтересоване су за добијање руског држављанства, рекла је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

Марија Захарова (Фото: РИА Новости)

У емисији „Вече са Владимиром Соловјовом“ на ТВ каналу „Русија 1“ рекла је да је ово једно од најпопуларнијих питања које јој постављају корисници друштвених мрежа.

Захарова је појаснила да се америчке присталице Трампа плаше прогона и репресије, пошто САД такву политику спроводе не само у свету, већ и према сопственим грађанима.

„Не би нас било брига за ову ситуацију, али у комбинацији фактора да је то нуклеарна сила са највећим војним буџетом и управо она земља која бескрајно примењује незаконите санкције против наше земље, а све ово у позадини дубоке кризе која на то утиче, сваки Американац је забринут “, цитира Захарову лист Известија.

Такође је приметила да ситуација са америчким изборима показала проблеме западног света и архаичну природу америчког изборног система.

Раније је објављено да Едвард Сноуден, бивши радник америчке Агенције за националну безбедност који живи у Русији, намерава да добије руско држављанство.

Снимак хапшења Алексеја Наваљног можете погледати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА