Најновије

"ШТА ЈЕ БИЛО СА НАПОЛЕОНОВИМ И ХИТЛЕРОВИМ МАПАМА?!" Жириновски одговорио на турске планове ширења на Балкан и југ Русије до 2050. године!

Лидер Либерално-демократске партије Русије, посланик Државне думе Владимир Жириновски огорчен је мапом Турске са плановима утицаја за 2050. годину, извештава дописник РЕГНУМ 16. фебруара.

Владимир Жириновски. (Фото: ria.ru)

- Хвала Богу, ово није поседовање, већ само ширење сфере утицаја. Прво морамо живети до 2050. године, а то су сфере утицаја. О чему размишљају? Лудаци можда тако мисле. Дакле, Наполеон је цртао мапе, Хитлер је цртао мапе... Шта је било са тим картама? - тврди Жириновски.

Подсећамо, Турска телевизија ТГРТ приказала је у програму мапу на којој се види прогнозирано ширење сфере утицаја Анкаре, саопштила је РИА Новости.

Компанија предвиђа да ће до 2050. Турска проширити своју сферу утицаја на Балкан, Северну Африку, Блиски Исток, Закавказје, Централну Азију и део Русије.

Дакле, на мапи у зони интереса Анкаре налазе се републике Северног Кавказа, Крим, Краснодарска и Ставропољска област, Ростовска и Астраханска регија, Калмикија и делови других региона на југу европске територије Русије.

Трансформација највеће руске базе у Сирији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА