Најновије

СИНИША КОВАЧЕВИЋ: Реваншизма мора бити после промене власти; Одговараће за сваки Крушик и Јовањицу (ВИДЕО)

Потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић изјавио је данас да ће "након промене власти бити реваншизма" и да он мора бити "део одређеног моралног и законског система, јер ако није то, онда је одмазда", а разлика између реваншизма и одмазде је огромна.

Синиша Ковачевић (Фото: Јутјуб)

"Реваншизам мора бити темељен на правним и моралним регулама и мора бити свеобухватан и мора га бити, јер га до сада није бивало и видели смо како нам се то вратило. Ако га не буде, не видим разлог да неко ужива у ономе што је покрао или што је запошљавао тако што је тражио новац или тако што је тражио одређену врсту страначке или партијске лојалности", рекао је Ковачевић за канал "Хелмкаст".

Како је саопштено из Народне странке, Ковачевић је истакао да ће реваншизма бити не само према садашњем председнику Србије и СНС Александру Вучићу, него према систему који је успоставио и према људима који су "укаљали образ, гурнули прсте у пекмез или, колоквијалније речено, крали, отимали и уцењивали".

"У држави из које годишње оде 50.000 младих јер систем није у стању да их заустави, у држави у којој је јуче тек откривено да је човек који је био најближи сарадник тројице српских председника мртав већ три године, а да се у тренутку његове смрти не објави ниједна читуља и да се ниједног тренутка нико не запита - а шта је то са Владимиром Цвијаном, у таквој држави мора да буде реваншизма", рекао је Ковачевић.

"Мора да буде реваншизма у држави у којој држава произведе мафију, а да онда касније, када та мафија ојача или када се не 'растале' на прави начин, дође до обрачуна са том истом државом. Како можете да одустанете од реваншизма, ко ће вам онда веровати у следећем изборном или животном циклусу", упитао је Ковачевић.

Ковачевић је истакао да "неће бити договора са претходницима, бар у мери у којој то зависи од њега".

Зашто се Вучић не оглашава по питању смрти Цвијана, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет/Хелмкаст

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА