Најновије

СКАНДАЛ: Шаћири у јакни ОВК у преносу уживо (ВИДЕО)

Под насловом "скандал после меча са Северном Ирском", швајцарски медији јавили су да је репрезентативац њихове земље Ђердан Шаћири обукао јакну тзв. Ослободилачке војске Косова (ОВК) приликом давања изјава!

Ђердан Шаћири (Фото: Твитер принтскрин)

Шаћири је после тријумфа Швајцараца стао пред камере TV RSI како би одговарао на питања везана за утакмицу, да би му у једном ренутку пришао брадати човек и навукао му јакну.

На снимку поменуте телевизије се види да је Шаћири у тренутку остао збуњен, а затим и да је на јакни амблем са двоглавим орлом на црвеној позадини, са словима UČK (ОВК).

Брадати човек се смеје и одлази у страну, док се и Шаћири такође насмејао када је препознао амблем, пре него што је збацио јакну са себе и наставио да даје интервју као да се ништа није десило.

Иначе, Шаћири је познат као фудбалер који годинама промовише тероризам ОВК, а због страха од навијача Црвене звезде Јирген Клоп га својевремено није довео у Београд када је Ливерпул гостовао црвено-белима у склопу Лиге шампиона.

Подсетимо, Шаћири је заједно са саиграчем Џаком славио тријумф Швајцарске против Србије на СП тако што су показивали двоглавог орла, а после тога су се и извињавали због великог удара швајцарске јавности на њих. Такође, играчи су од стране ФИФА кажњени по 10.000 евра.

Болну истину чувеног хрватског клуба сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА