Најновије

ОВА БАЈДЕНОВА ПОЗА ЈЕ ЗАПАЛИЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ! Још један катастрофалан наступ председника САД у познатој емисији Си-Ен-Ен-а! (ВИДЕО)

Председник Бајден је поново хит на друштвеним мрежама након тренутка у његовом наступу у емисији Си-Ен-Ена "Градска скупштина" када су га корисници упоређили за познатом ликовима из цртаних филмова „Бивисом и Батхедом“.

Бајден у емисији. (Фото: Јутјуб)

Док је слушао питање Андерсона Купера са Си-ен-Ена, Бајден је стајао на бини савијених руку испред себе и стиснутих песница. Десетине корисника Интернета су на Твитеру поделили слику Бајдена на положају заједно са сликом Бивиса, који је познат по тој пози.

„Бајден је права комедија! Ухххх Беавис …… ”бивши аустралијски играч НБА лиге Ендру Богут твитнуо је са емотиконом насмијаног лица.

Личност на друштвеним мрежама и коментатор Мајк Чернович објавио је на Твитеру снимак Бајдена са савијеним рукама и упитао: „Шта Бајден ради?“

Десетине корисника Твитера преплавиле су Черновичеве одговоре, правећи поређење између председника и лика из цртаног филма.

„То или ће се он трансформисати у корнхолио“, написао је један корисник, позивајући се на Беависов хиперактивни алтер его који обично чини тај гест.

Други су једноставно објавили на Твитеру фиксирану слику Бајдена од четвртка са Бивисовом главом дигитално постављеном преко његове.

"Ко је то боље урадио?" упитао је други корисник, са сликама упоредо.

Други корисник који је поделио Черновичев видео направио је поређење корак даље, рекавши: „Нисам баш неки теоретичар завере... али да ли је неко икада видео Бајдена и Бивиса у истој просторији? ”

Иначе, током емисије Бајден је имао проблема да одговоро на питања водитеља, иако су она по мишљењу неких била прилично лака.

Антифа терористи прекинули богослужење! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА