Најновије

ИЗ ПРВЕ РУКЕ: Америка кипти од беса, цене скачу, милиони се наоружавају! (ВИДЕО)

Mилинко Милинчић, уредник портала Srbijadanas.net у интервјуа за Хелм Каст објаснио је каква је ситуацију у САД, одбацио поједине информације које се појављују у српским медијима о САД и открио ко се највише наоружава у тој земљи. Милинчић живи на Флориди и из прве руке прати дешавања у САД.

Милинко Милинчић (Фото: Јутјуб)

Милинчић каже да су приче о несташицама и пропасти САД које се често могу чути у Србији претеране и да је ситуација стабилна али да су Американци нервозни због бројних поскупљења, пре свега због цене горива. 

Он је рекао да према најновијим истраживањима популарност председника Бајдена пала на око 30 посто,а потпредседнице Камале Харис на свега 20 посто и да је то најбржи пар популарности власти у историји САД, имајући у виду да је власт формирана пре 6 месеци. Он каже да је скок цена и повлачење из Авганистана највише доприноли томе.

Милинчић је рекао да 72 посто не подржава политику ове власти, што значи да скоро половина демократа не подржава Бајдена и Камалу.

Саговорник је отркио да је, према евиденцијама ФБИ, 37 милиона комада оружја продато 2020. и 2021 године у САД. 

- Наоружавају се сви, али пре свега амерички црнци и то велики број црних жена купује оружје да би штитиле породице – рекао је он.

Зашто се људи наоружавају, какво је право здравствено стање Бајдена, како су се десничарске групе реорганизовале и шта им је план сазнајте гледајући емисију:

Хути погодили базу у Саудијској Арабији и убли команданта и десетине војника, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА