Најновије

ИНТЕГРАЦИЈА ХЕРСОНСКЕ И ЗАПОРОШКЕ ОБЛАСТИ: Отварају се руске полицијске станице

У складу са наредбом Министарства унутрашњих послова Русије, у јулу ове године, припадници руске полиције су стигли у Херсонску и Запорошку област ради организовања рада привремених одељења Министарства унутрашњих послова Русије у овим регионима и пружања практичне помоћи локалним органима реда.

Руска полиција (Фото: РИА Новости)

Територијални органи унутрашњих послова Херсонске и Запорошке области су тренутно у процесу формирања. С тим у вези, запослени у привременим јединицама руске полиције од првих дана почели су да штите јавни ред на улицама градова, осигуравају безбедност на путевима, спроводе оперативно-истражне радње и помажу у формирању локалних станица полиције. Организовано је трајно издавање руских пасоша становништву. Води се борба против екстремизма, наводе руски медији.

Припадници Министарства унутрашњих послова Руске Федерације обезбедили су интеракцију са локалним цивилним управама ради размене вештина и искустава у координацији између различитих служби и становништва, обучавајући запослене у основним принципима рада.

У најкраћем могућем року, снаге послатих припадника распоредиле су пунктове привременог размештаја руских полицајаца. Постигнуто је: стабилна комуникација, рад дежурне јединице, контрола приступа, припремљена су возила за патролирање.

О плану покретана Кијев прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА