Најновије

ПУТИНОВА СКРИВЕНА ПОРУКА Московски Комсомолец анализирао говор руског председника! (ВИДЕО)

Није се без разлога руски председник Владимир Путин обратио Русима на Дан заставе Руске Федерације. У говору руског лидера може се пронаћи скривена порука која указује да се Русија спрема за одлучну акцију на међународној сцени

Владимир Путин. (Фото: kremlin.ru)

Овај закључак донели су новинари информативне публикације Московски Комсомолец. Аутори материјала су детаљно анализирали Путинову изјаву, а такође су објаснили зашто је ова видео порука важна за Русију.

Аналитичари су приметили да раније Владимир Путин није говорио поводом Дана државне заставе Русије. Руски председник се обратио грађанима, подсетивши их да је Русија "моћна, независна светска сила”. Он је такође напоменуо да Руска Федерација намерава да "на међународној арени води само политику која одговара фундаменталним интересима Отаџбине".

Према речима новинара, ове речи Владимира Путина носе скривену поруку. Они указују да се Русија спрема за нешто одлучујуће. Москва може предузети одређене спољнополитичке кораке против Украјине и Запада, демонстрирајући целом свету своју спремност да заштити националне интересе.

- Руководећи се својим схватањем темељних интереса отаџбине, Путин је спреман да предузме неке драстичне и одлучне (чак и по стандардима 2022.) кораке. И није остало много времена за чекање - објаснили су аутори материјала.

Новинари нису прецизирали шта је тачно Владимир Путин имао на уму, али су сугерисали да Русија намерава да одговори Украјини и Западу због њихових напада и преласка „црвених линија“. Највероватније је реч о проширењу специјалне операције за денацификацију и демилитаризацију Украјине.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА