Најновије

ВЕИЗОВИЋ: Запад и ЛГБТ+ екстремисти изазивају грађански рат у Србији, у сусрет томе – видимо се на Прајду!

Ако све резимирамо, кракат период победе поводом отказивања Прајда послужило је да се замаскира могуће негодовање Срба поводом дешавања на Косову и Метохији.

Весна Веизовић (Фото: Лична архива)

Влада Србије отказала је ЕВРОПРАЈД. Али мало сутра…

Са једне стране имамо Александра Вучића који је наводно завршио све што се тиче те теме и још навео да га може звати и Путин, и Бајден и Зеленски (мада ником није јасно одакле и Зеленском утицај на Србију) али да он своју одлуку неће променити. Каква је тачно одлука у питању још нам није познато, јер никакав званичан документ пред јавност није изнет, нити су организатори отказали геј параду. Из искуства знамо да све оно што Александар Вучић каже – уради супротно томе.

Са друге стране је Ана Брнабић, неко у кога Александар Вучић безгранично верује и која каже да ЕУРОПРАЈД и није забрањен, него да су организатори замољени да га одложе.

Са треће стране су пак организатори ЕУРОПРАЈДА који тврде да су и даље у преговорима са Владом што се тиче одржавања, и да се и даље надају позитивном исходу. Ваља напоменути да догађај није отказан од стране организатора, и да према мишљењу правника, све док полиција не изађе са званичним налогом о забрани или га сами организатори не откажу, све оно што причају званичници Владе Србије и сам Александар Вучић нема апсолутно никакву вредност. На све то, ту су и светски званичници попут Кристофера Хила који је потврдио свој долазак у „неком својству“. Поред њега долазак је најавила и потпредседница Владе Белгије Петра де Сутер, која је, или који је, прва трансродна жена у европској високој политици. Осим њих, нико од претходно најављених гостију није негирао свој долазак, већ напротив резервације и даље стоје, а слободан кревет за време одржавања геј недеље у Београду је немогуће наћи! На туристичким агенцијама широм Европе понуде за садржај ЕУРОПРАЈДА у Београду и даље стоје.

Како стоје понуде тако стоје и притисци и уцене од стране Европске уније на Србију. Од упозорења да је неодржавање геј параде крај европских интеграције Србије, до избијања грађанског рата између ЛГБТ+ екстремиста и нормалних људи који не желе да гледају параду болесника. То што се са друге стране у нашој јужној окупираној покрајини дешавају историјски догађаји и лупа још један печат државности самопроглашеног Косова није мање важно, напротив.

Али исто тако ни сама парада није неважна. Неко би могао рећи да треба игнорисати болеснике и не придавати им значај, али управо због тог игнорисања претходних година ми смо данас у ситуацији да нас једна шачица содомита терорише и директно удара на суверенитет земље и вољу њеног већинског становништва. И не само то! Њихови прсти су пустили пипке на оно најсветије што имамо – децу! Кроз образовни систем, медије они агресивно раде на преумљењу најмађих и натурањем болесних идеја о половима, лепоти различитости и све то на тако афирмативан начин где се деци џендер идеологија презентује као једини начин до успеха у послу, друштву, животу. Брак, здрава породица, традиционализам, рађање деце, православље, морал, то су све заостале идеје балканског примитивизма којима је време да се нови човек (лгбт+ човек) отргне и истражи и окуси све девијантне слободе које му нуди европска цивилизација. И све то кроз једну врло подмуклу манипулативну игру у којој су они ти који шире љубав, а ми самим тим што учимо децу да је хомосексуалност болест, учимо их и мржњи, па тако не само мржњи према њима већ према свему страном.

Њихова агресија се ту не завршава. Свако ко и проба да им се супростави завршава у њиховим таблоидима који своје жртве развлаче до тога да у широј јавности губе и углед, кредибилитет а често и функцију и посао. Док нико да се запита за биографију оних који то пишу и шире. Људи затровани џендер идеологијом, а који нису само припадници ЛГБТ+, већ или будале које заиста верују у ту прокламовану содомску слободу, често узроковану осећајем инфериорности и малограђанштине или су што је у већем броју случај плаћени за ту пропаганду. Било како било, сви они су савршено распоређени по државним институцијама и на све и свакога врше утицај и притисак.

И управо ти, који су у Русији проглашени страним агентурама јер примају новац са Запада, код нас диригују и унутарњом и спољњом политиком. Њихови ставови нису уско везани за џендер пропаганду, оно што њих прати јесте и теорија коју сви треба да прихватимо а по којој смо сви ми геноцидан народ, обавезно да признамо Косово „јер је то само терет који нас вуче уназад“, Европа нема алтернативу, Русија је агресор а СПЦ мрачњаци у мантијама који нас терају у средњи век јер се по њиховим уским схватањима само тада веровало у Бога.

И ма колико деловало да је ситуација са геј парадом безначајна у односу на дешавања на Косову и Метохији, која су последице дипломатске офанзиве политике Александра Вучића, ипак је значајна јер је све то итекако повезано. Неоспорно је и да се бука око геј параде подигла како би се у мраку решио споразум око личних карти и таблица и да је само питање дана, а можда баш и данас, када ће Александар Вучић „подлећи притисцима“ светских званичника који поздрављају споразум са Куртијем и обзнанити народу да ЕУРОПРАЈД мора да се одржи, ако нећемо рат!

Исход ће само показати истинску снагу страног фактора у Србији кроз минорну групицу болесника, немоћ државе односно режима Александра Вучића да испоштује вољу већине грађана, од којих су многи и гласали за њега. Истовремено изјаве светских политичара, званичника других земаља који отворено уцењују Србију је и директан удар на суверенитет наше државе.

Гостујући заједно са организатором ЕУРОПРАЈДА Марком Михајловићем, јутрос је доктор Борислав Антонијевићем изјавио да је хомосексуалност болест. Доктор је то рекао сасвим смирено што је код његовог саговорника изазвало општу хистерију и нападе лудила, оптужби да доктор лаже, шта више деловало је да ће сваког тренутка скочити на Антонијевића и као пијавица почети да му сиса мозак само зато што има другачије мишљење од њега. И ту није крај! Тренутно је најбитнија ствар сваког припадника ове, па можемо рећи и новонастале нације, јесте да се поменутом доктору одузме лиценца и да се попут његових истомишљеника Виктора Савића или било које друге јавне личности стави на стуб срама. Управо због таквих потеза, многе јавне личности у страху да остану без посла, улога, наступа, избегавају да кажу своје мишљење, знајући каквом притиску агресије и хистерије од стране хомосексуалаца и њихових истомишљеника ће бити изложени.

Парадоксално у читавој ситуацији јесте што се управо они који се боре за слободу говора, за различитости, за сва могућа права, оног тренутка када их неко не подржи и покаже јавно другачије мишљење претварају у ауторитарне тоталитаристе који би сваког неистомишљеника послали на погубљење. Нису ли то знаци болести?

Хомосексуалност јесте скинута са листе психичких болести још седамдесетих, о чему је писао наш чувени психијатар др Ратибор Ђурђевић, члан друштва психијатара САД, објашњавајући да је разлог скидања хомосексуалности са листе болести није то што то није болест, већ зато што су се припадници те идеологије пробили до самог врха СЗО. По свему судећи и како време одмиче, без обзира што их један део света прихватио, и то онај у сваком смислу оболео, они своју болест не могу да сакрију.

У прилог тези да ће ЕУРОПРАЈД бити ипак одржан иде и чињеница да је европски известилац за Балкан Владимир Билчик на свом Твитер налогу објавио да је веома срећан што договори поводом параде иду добрим темпом и да је са радошћу прихватио позив за учествовање. Исти тај Билчик је недавно тражио од Владе Србије додатно објашњење зашто се говори о забрани Прајда, самим тим се мешајући у унутрашњу политику Србије.

Весна Веизовић: Запад и ЛГБТ+ екстремисти изазивају грађански рат у Србији, у сусрет томе - видимо се на Прајду!

А сада је уместо Вучића и Брнабићке објавио да ће Прајда бити. Ко води ову државу? Када председник каже једно, а некакав известилац за Балкан оповргне његову изјаву и каже нешто сасвим друго?

Ако све резимирамо, кракат период победе поводом отказивања Прајда послужило је да се замаскира могуће негодовање Срба поводом дешавања на Косову и Метохији, али како је то у миру решено, нема више разлога да обећање дато Западу не буде испуњено и да Прајд не буде одржан. Надајмо се да та посета неће бити једнострана и да ће посећеност овој болесној манифестацији бити још већа од стране оних који не желе да се болест размножава у нашој држави. Очигледно је да и поред јасних знакова да парада неће проћи у миру, запад инсистира на одржавању, па макар избио и грађански рат, а можда је баш то оно што они желе. А опет са друге стране, можда тај Прајд буде баш кап која ће прелити чашу једи коју држимо већ деценијама и која ће рашчистити колико толико пут Србије и политичку ситуацију у земљи.

Ако је неко екстремиста у овој ситуацији то су управо припадници ЛГБТ + лобија и њихови западни ментори, а на нама је одбрана уставног поретка и чисте државе.

Видимо се на Прајду!

Извор: Васељенска

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА