Најновије

ПУТИН СЕ САМО НАСМЕЈАО: Лидер земље ЕУ признао руском председнику да је направио велику глупост

Бранко Влаховић, дописник "Вечерњих новости" из Москве открио је, у емисији "Ћирилица" на каналу ТВ Хепи, једну анегдоту која се тиче разговора бившег бугарског премијера Бојка Борисова и руског председника Владимира Путина, након што се Бугарска повукла из пројекта Јужни ток.

Владимир Путин. (Фото: ria.ru)

- Ја ћу вам сада испричати, две недеље пре него што је почео Јужни ток да се организује, Бугари су одустали под притиском. Међутим, њихов премијер касније, када су видели какве имају губитке дође код Путина у Кремљ и каже ову реченицу: “Знате ми смо заиста направили велику грешку, али велики брат је велики ради тога што малој браћи зна да опрости кад направе глупост." То је премијер Бугарске рекао у Кремљу, Путин се на то насмејао, шта да му каже - казао је је Влаховић.

Он је у наставку додао да сматра да, уколико пристанемо на уцене Запада, добићемо само нове уцене. 

- Било би јако добро да ови који сада нападају све што је везано за наше добре односе са Русима управо на овој фреквенци о којој смо ми данас говорили, ја бих волео да видим те њихове аргументе шта бисмо ми добили, ево да сутра уведемо санкције Русији. Добили бисмо од Запада само нову уцену, а онда када бисмо и ту нову уцену остварили, опет би измислили неку нову и то је стално у круг. Оно што би барабе рекле: Ставили би нас на рингишпил, па док се не заустави има да нас окрећу и овамо и онамо - рекао је Влаховић.

Америку чека сценарио гори од вијетнамског! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА