Најновије

Oборена три украјинска Су-25, Украјинци се премају за одбрану Изјума: Нова мапа фронта Соледар-Бахмут (МАПА)

"Руска авијација оборила је три украјинска авиона Су-25 у ДНР", саопштило је данас Министарство одбране Руске Федерације.

Они такође наводе да је руска војска ликвидирала је 20 украјинских авиона у подручју Купјанска, и још толико јужно од Доњецка. 

“У ДНР су уништена четири самоходна артиљеријска оруђа Краб, пољске производње. У Доњецком правцу ликвидирано је око 50 украјинских војника – саопштило је Министарство.

Српски снајперста Дејан Берић преко свог Телеграм канала јавља да Украјинци припремају град Изјум у Харковској области  за одбрану

“Према речима локалног становништва у западном делу града, војска се активно усељава у празне куће. Украјинске формације настављају да пристижу и у суседна насеља - Бугајевку и Бригадировку – навео је он на свом каналу.

Подсећамо Изјум су Руси напустили на јесен током велике офанзиве Украјине, али сада полако интезивирају напоре ка том делу фронта,

Руски телеграм канал Рибар објавио је најновију мапу ботке за Соледар и Бахмут на којима се види да је Соледар готово опкољен док Руси полако напредују на северу и југу Бахмута припремајући терен за опкољавање.

БИТКА ЗА СОЛЕДАР: Руси нападају западни излаз из града, Украјинци пред опкољавање, Кијев не шаље појачања (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА