Најновије

ТЕПИЋКА О НОВОЈ ВЛАДИ СРБИЈЕ: Премијер је Андреј Вучић, а влада је "мафијашка фамилија" на кокаину (ВИДЕО)

Странка слободе и правде је проследила медијима транскрипт говора потпредседнице ове странке, Маринике Тепић, током седнице Народне скупштине Србије на којој је изгласана нова влада Србије.
Тепић

Тепић

Преносимо транскрипт обраћања Маринике Тепић у Народној скупштини Србије у целини:

„Све што треба да знате о овој Влади која ће се само званично звати по Милошу Вучевићу – јесте да ће прави премијер заправо бити Андреј Вучић. Овом Владом ће Александар Вучић устоличити свог брата за премијера. И сви који ће у њој бити и сви који ће за њу гласати мисле да раде баш добру ствар чинећи срећним свог господара, али не схватају ону кључну. Да Александар Вучић више никоме од вас не верује ама баш ништа.

До те мере вам не верује да на крају свог брата ставља за шефа извршне власти ове државе баш како је и на чело странке ставио свог брата, само се неће сликати. Хајде што вас је испонижавао да без њега не вредите ништа, да за вас нико не би ни гласао, то вам је показао да ни у кога нема поверења. И ми данас сведочимо такозваном избору Владе ове државе, а заправо устоличењу Ла Фамилие на челу Србије.

Старији су чули за Коза Ностру, млађи за Ндрагету, али суштина је иста: мафија на челу државе. Вулин се враћа. Лончар се враћа. Паметном доста. Знате, када је ухапшена полицајка из Ваљева Катарина Петровић само зато што је потврдила да је први кум Србије Александра Вучића, Никола Петровић изазвао саобраћајну незгоду и повредио две жене под дејством алкохола и кокаина, онда сам први пут чула коментаре – па половина Владе користи наркотике и то министарски кокаин, најбољи. И да је срећа што неки министри имају возаче, иначе би изазивали саобраћајке као и Никола Петровић.

И за друге баханалије важних кумова и новопечених пијаних милионера. И да су баш на трговини дрогом склапани први савези балканских братија – од Драча преко Србије и суседних земаља Европске уније. И да је се највећи део тог новца, као и од трговине оружјем, опрало кроз Београд на води и друге некретнине, али и бројне фирме за прање и легализацију прљавог новца у Србији, али и у иностранству, нарочито у арапским државама.

А и кроз државна ловишта. Кажу, Звонко ових дана тражи храну за муфлоне у својим ловиштима. Правим муфлонима. Своје политичке је опет нахранио местима у Влади. И није овде ни битно ко је прозападни министар, ко је проруски, и није важно што Вучић покушава да са својим братом ову владу представи просроском. Ова Влада није ни прозападна, ни проруска, ово је Влада колумбијска, партије, братије и мафије, картелска, криминална. И то је једини интерес. Све остало је коска за јавност.

Са оваквима све се на крају сведе на “политику коферчета”. Учитеља Шешеља. Кажу да је његова тарифа одувек била 2 милиона. Евра. Изгледа да су ови у Уједињеним нацијама отпорнији на то него неки у Европској унији или по амбасадама у Србији. Еxпо је дабоме главна отпремнина. Беле паре, како то кажу. Озакоњењем ове епске крађе коју спремају. За то време, грађани трпе безакоње, страх и диктатуру. Плански је разорен углед свих српских институција.

Намерно сте осиромашили средњи слој, док се енормно богати ваша СНС каста. Зграбили сте државну имовину као предатори. Наметнули сте психозу перманентног ванредног стања, а узели и радикале и социјалисте у коалицију само због тога да би се борбом за власт остало на слободи и због тога Странка слободе и правде неће гласати за ову Владу.”

Погледајте обраћање Маринике Тепић:

Прочитајте ОВДЕ шта је Вучевић рекао о односу ка ЕУ и питању Космета

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА