Најновије

Русија има 6 минута да притисне дугме, а онда би се целокупна Немачка претворила у атомску пустињу (ВИДЕО)

Грађани Немачке спремају се да блокирају америчку ваздухопловну базу у Рамштајн у Кајзерслаутерну.

Нуклеарна експлозија, илустрација (Фото: Јутјуб)

И ове године наставља се кампања “Зауставити ваздухопловну базу Рамштајн“ која има за циљ да спречи ратну претњу која произилази из ове америчке војне базе у Кајзерслаутерну у којој се налази " командни центар за рат против Русије". Грађани ће под блокадо држати базу рамштајн од 23. јуна до 1. јула 2018. године.

Ваздухопловна база Рамштајн има кључну улогу  у припремању и  извршавању ратних акција и мисија у Ираку, Афганистану, Пакистану, Јемену и Сирији и оперативни је центар нуклеарног оружја стационираног у Еуропи. "Одавде, тачније са немачког тла, воде се ратови".

Међутим, не треба заборавити да је претња коју изазива ова ваздухопловна база заправо много већа. Последњих година и месеци, НАТО је поставио ланац нових штабова и складишта оружја, батаљона “предводника“ дуж руске границе.

НАТО тенкови се крећу кроз Немачку до “источног фронта,“ како немачки медији пишу, без ограничења. Са Савезничком ваздухопловном командом, командни центар рата против Русије се налази у америчкој ваздухопловној бази Рамштајн. Ракетни систем АЕГИС, распоређен на четири ратна брода и на копну у Румунији и Пољској, скраћује време упозорења од ракета за Русију. САД желе да осигурају “безризичну“ способност првог нуклеарног удара тако што ће елиминисати контра-напад.

АЕГИС систем за који се погрешно говори да је “ракетни одбрамбени штит,“ заправо је офанзиван. Притиском на дугме из америчке ваздухопловне базе Рамштајн, копнени лансери такође могу срушити атомске крстареће ракете средњег домета, које су забрањене од 1987. године, доносећи нови ниво нуклеарне претње у Европу.

Русија не прети ни једној земљи у Европи или свету, и заговара колективну безбедност широм света. Међутим, НАТО-ово поновно наоружавање и ново распоређивање прети суверенитету Русије. Пре тога, не може се повући, али ће предузети све неопходне контрамере.

Ипак, Русија је смањила војну потрошњу за 20% на 55,3 милијарде долара, док су САД повећале сопствене трошкове на 610 милијарди долара. 29 земаља НАТО-а заједно троше 881 милијарду долара на наоружање, што је готово 16 пута више од Русије.

У случају рата, Русија би била приморана да употреби своју деструктивну снагу против непријатеља. Русија би имала 6 минута да притисне “дугме,“ а онда би се регион Кајзерслаутерна, Западни Палатинат и целокупна Немачка претворили у атомску пустињу.

А које је то руско оружје ноћна мора Арапа на Блиском истоку погледате ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА