Најновије

УХАПШЕН СРЂАН НОГО "Већ ми је донесено решење о задржавању - због твита!"

Некадашњи посланик Срђан Ного објавио је на свом Фејсбук налогу да је полиција дошла да га хапси

Владимир Ђукановић и Срђан Ного. (Фото: Јутјуб)

Ного је у објави тврдио да га полиција хапси и да је донето решење о задржавању, наводно због расправе коју је имао са Владимиром Ђукановићем на Твитеру. 

У спорном твиту, Ного је за Ђукановића рекао да га је покварио новац, да је променио своје раније ставове, а онда је поменуо и стрељање.

- Кад си био млад и шворц патриота, ниси се плашио, ни 3. светског рата ни рата звезда. А сад кад си буржуј, у лови и на функцији, буља жваће гаће. Губитак пара, функција и моћи води право у затвор или на Теразије. Кратак је пут од "100 Муслимана за 1 Србина" до "овде нема јунака какав је био Мурат", и "на Косову немамо ништа, и један метар би био добитак". Ти Ђукановићу и твој шеф Александар Вучић сте чист доказ да лова од људи прави пичке. Ви који се залажете за Open Balkan, и на томе радите, треба да знате да тада овде важе БАЛКАНСКА ПРАВИЛА. И немојте да заборавите да кад вас буду стрељали викнете "Живела Србија"! П. С. Добра вест је нема вешања, лоша вест је биће стрељања. Обећавам. – рекао је Ного у низу твитова.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА