Најновије

Вучић: Колико сам обавештен, имамо већину за Београд

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да, колико је он обавештен, листа „Александар Вучић - Београд не сме да стане“ има већину да формира власт у Београду.

„За Београд, ми имамо већину. О томе ће људи да говоре. Не верујем, нисам сигуран да ће да говоре сутра, то зависи од Александра Шапића и како ће се договорити са нашим одборницима и тако даље“, рекао је Вучић, гостујући на ТВ Прва.

Вучић је рекао да је боље да СНС нема власт у Београду, него да буде украдена и навео да тренутно коалиција окупљена око те странке има легалну већину, али не и сасвим легитимну, те да ће сачекати до 2. или 3. марта, па ако не буду имали и легитимну већину, ићи ће се на нове изборе.

Када је реч о наводима народног посланика „Ми - глас из народа“ Бранимира Несторовића да се у Београду „иде поново на изборе да се зна шта је шта и ко је ко“, Вучић је рекао да сматра да је ту у питању партијско-лична калкулација.

„Шта тиме добија било ко у овој земљи? Да ли ћемо да имамо још два или три месеца неке кампање и још три месеца после тога неког конституисања? А, шта ћемо ако опет не можемо да конституишемо? Је ли то рационално? Има ли то смисла неког? Нема. Не разумем зашто би неко гласао за њих сада, после оваквих изјава“, навео је Вучић.

Он је навео да има још одборника заинтересованих за коалицију са СНС и да би СНС могао и са неким другим одборницима у коалицију, а не само са одборницима са листе Бранимира Несторовића.

МАСОВНО БЕКСТВО ИЗ АВДЕЈЕВКЕ! Кремљ саопштио детаље операције о ослобађању Авдејевке

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА