Најновије

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ ПИТА ШТА ЈЕ СА ТЕОДОСИЋЕМ: Ево шта је рекао селектор Пешић

Први коментар српског селектора на прецртавање Теодосића.

Фото: Јутјуб

Кошаркашка репрезентација Србије у центру пажње је током претходна два дана. Прво је у јавност доспела информација да је селектор Светислав Пешић прецртао Милоша Теодосића након 15 година у националном тиму, а само дан касније постало је јасно да Србију неће моћи да представља Алекса Аврамовић којем је рука у гипсу!

Новинари "Информера" ушли су у "Кућу фудбала" у Старој Пазови, како би од селектора Пешића добили информације о Милошу Теодосићу, чије је брисање са списка репрезентативаца јуче поделило Србију.

Тај потез уопште се није свидео селектору, који је у први мах био веома изненађен што у Старој Пазови види новинарску екипу, иако је тренинг центра националног тима затворен за јавност!

"Како сте ушли? Одакле ви овде?", упитао је селектор Пешић новинаре чим их је угледао. Након њиховог објашњења да им је посао да на разне начине стигну до изјаве, селектор Пешић је наставио да поставља питања. "Ово је наша кућа, како би било када бисмо ми дошли у вашу?", загрмео је Кари.

Селектор који је кошаркашку репрезентацију наше земље предводио до последњих златних медаља није много причао о Милошу Теодосићу. На питање да каже нешто о Теовом одласку, који занима целу нацију, "Кари" је рекао: "Не знам шта занима целу нацију и шта је у овом тренутку актуелно".

Када су новинари одговорили да сви причају о одласку Милоша Теодосића са припрема репрезентације, Пешић је љубазно додао: "А, то... Причаћу о томе, али када дође време".

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА