Најновије

Младен Обрадовић: Oчигледно је да Вучић води политику постепеног прихватања „косовске независности“

- У Бриселу је потврђено оно на шта смо упозоравали: Београд је прихватио да престане са издавањем регистарских таблица са ознакама градова на Косову и Метохији - каже Младен Обрадовић из Образа.

- Овим чином Александар Вучић је лишио Србе са Косова и Метохије могућности да своја возила убудуће региструју у складу са законом Србије. Тиме је грубо нарушио права грађана Србије у нашој јужној покрајини.Сваки Србин са Косова и Метохије који од данас буде купио аутомобил мораће да га региструје са таблицама лажне државе „Косова“. А да би могао да добије сепаратистичке таблице, Србин претходно мора да узме држављанство тзв. „Косова“ и прихвати шиптарске личне исправе (у којима као националност пише „Косовар“) – каже Обрадовић.

Према његовим речима очигледно је да Вучић води политику постепеног прихватања „косовске независности“ у складу са француско-немачким планом.

- Издаја „корак по корак“ се наставља. Али, све више Срба препознаје Вучићеве лажи и никада неће пристати на отимање Косова и Метохије – каже он.

Погођен воз пун тенкова: Енергични удар по каналима анабдевања украјинске војске (ВИДЕО)

Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА