Најновије

Новак открио три идола из детињства: О једном причао са усхићењем, а нема везе са тенисом

Новак Ђоковић се налази у Аустралији где се полако припрема за нову сезону.

Први наступ ће имати у Перту на Јунајтед купу, а у међувремену је проглашен и за најбољег спортисту године у избору чувеног магазима француског магазина „Екип“.

Он је убедљиво победио испред конкуренције, а у разговору за француски лист је причао о многим стварима у животу и каријери, а осврнуо се и на свије идоле из детињства.

„Моја три идола из детињства били су Пит Сампрас, Мајкл Џордан и Алберто Томба. Ценим Мухамеда Алија, који је остварио невероватна достигнућа, али и друштвени утицај инспиришући многе људе храброшћу и интегритетом. Веома га поштујем. Патио је због тога, осуђиван је на затвор, пролазио је кроз многа искушења. И због тога се људи још више идентификују с њим. Ставио је своју каријеру на ивицуса јаким уверењима.“

Посебно се осврнуо на лаберта Томбу.

„Алберто Томба! Бомба! Фантастичан човек. Упознао сам га први пут у Србији, пре петнаестак година. Још га се сећам. Била је то вечера где је било пуно људи. Седео сам поред њега, супер срећан, а он тако забаван! Причао ми је о свему осим скијања. Хтео сам да научим пар техничких ствари. Али он ми је рекао: Не, не скијање, причајмо о забавама, причајмо о животу! Договорили смо се да ћемо једног дана заједно скијати. Надам се да ће тај дан доћи, јер пре или касније ћу се вратити на стазу. Играо сам тенис са Питом Сампрасом, морам скијати са Томбом и играти кошарку са Џорданом. После тога, можда ћу се повући из свих спортова“, испричао је Ђоковић.

Руска порука Зеленском и Западу: Очекујте наредних месеци најгоре вести са украјинских фронтова

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА