Најновије

Паника у Виљнусу, на улицама наоружани војници, уведен полицијски час! Литваници мислили да су их Руси напали, а све је масло НАТО!

У ноћи са уторка на среду, највећи литвански градови Виљнус и Каунас увели су полицијски час по први пут током једновечерње вежбе НАТО-а за обуку јединица за полицијски час.

 - Издата је порука да се од 22.00 уводи полицијски час. Људи су, наравно, видели војску са пиштољем и нису имали све информације. Било је много позива у полицију, Универзални центар за помоћ, питајући шта се дешава. У ствари, забележен је један тренутак панике - цитира Бенкунскас портал ЛРТ (Литванска радиотелевизија).

Према његовим речима, првобитно је постојао план да се становништво упозори путем мобилног телефона, али се Национални центар за кризно управљање томе успротивио, рекавши да ће то изазвати панику.
- Одлука центра да се не диже паника, али паника је настала због тога што није било одговарајућег локалног обавештења - напоменуо је градоначелник и истакао „потребу да се ојача комуникација са становништвом".

ЈЕЗИВА РЕКЛАМА КОЈА СЕ ВРТИ У ЦЕЛОЈ УКРАЈИНИ: Траже се радници на овој позицији (ВИДЕО)

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА