Најновије

Хиљаду потписа познатих за странку Веље Невоље

Вест недеље да је Вељко Беливук, вођа злогласног мафијашког клана, члан Српске напредне странке још од 2011. године, изазвала је велику пажњу јавности која је остала у шоку након таквог сазнања. Имајући у виду подршку 1.000 јавних личности СНС и Александру Вучићу, из 2018. године, поставља се питање кога су они својим потписом заиста подржали.

Невоља и Вучић (Илустрација: Јутјуб)

Српска напредна странка је у готово свим дневним новинама у Србији, крајем фебруара 2018. године, на три стране објавила списак 1.000 личности из јавног живота које их подржавају пред изборе за градске одборнике у Скупштини града Београда.

На списку се нашла фудбалска легенда Драган Џајић, директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић, али и редитељ Југ Радивојевић, сликар Милан Циле Маринковић, естрадна уметница Светлана Ражнатовић.

Осим већ добро познатих имена попут професора Симе Аврамовића, балерине Аје Јунг или кошаркаша Милана Гуровића, ту су били и генерали Љубомир Бајић, Бранко Билбија, новинари и водитељи Огњен Амиџић, Снежана Дакић и Дејан Пантелић.

Списак естрадних уметника који подржавају СНС био је подужи, а на њему су се нашли и Аца Лукас, Снежана Ђуришић, Мерима Његомир, супружници Мирољуб Аранђеловић Кемиш и Зорица Брунцлик, али и Жељко Васић, Леонтина Вукомановић, Слађана Делибашић, Мина Костић, Драган Којић Кеба и Мира Шкорић.

Владајућу партију подржали су и фудбалери Иван и Лука Аџић, као и Стефан Бабовић, Владимир Волков, Ивица Краљ, одбојкаш Владимир Батез, тенисер Илија Бозољац, кошаркаш Бобан Марјановић, ватерполисти Вања Удовичић, Денис Шефик, рвач Давор Штефанек. На списку су били и тренери Зоран Гајић и Мирослав Мута Николић.

Подршку партији Веље Невоље и Александра Вучића дали су и модни креатори Саша Видић и Верица Ракочевић, али и глумци Бранка Веселиновић, Буле Гонцић, као и велики број оперских певача међу којима и Јадранка Јовановић, Оливер Њего и диригент Дејан Савић.

На списку 1.000 јавних личности које су подржали партију Беливука били су и Иван Тасовац, Марина Туцаковић, књижевница Љиљана Хабјановић Ђуровић, филмски продуцент Милутин Бата Караџић, аутомобилисти Андреј Колунџић и Душан Борковић, виолиониста Јован Колунџија, Нада Мацура…

Како су Хрвати опевали Црну Гору, послушајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА