Најновије

"Вучић је морално осакаћен, километар од њега је масакр"

Председница Европског покрета Срба са Косова, Рада Трајковић, изјавила је да Александар Вучић представља стратешку слабост и безбедоносну опасност за Србију и све нас.

Александар Вучић (Фото: Председништво Србије)

- Којој то земљи треба морално осакаћени председник чији дебели досије могу користити њени непријатељи? Председник који ћути док се 1км од његовог кабинета људи масакрирају на најзверскији начин - пита се Трајковићева и додаје:

- Господине Вучићу, ако сте споменути као наредбодавац у контексту највеће истраге против организованог криминала, жао ми је, али морате бити стављени под истрагу. Зато Вам је боље да не претите грађанима ратом. А Ваше учешће у политицком животу мора под хитну суспензију - закључује председница Европског покрета Срба са Косова.

Подсетимо, истраживачки портал КРИК објавио је транскрипт са саслушања Вељка Беливука, који је открио какве све услуге је пружао Вучићу и његовим људима - од контроле навијача Партизана и управе тог клуба и пребијања новинара и грађана на инаугурацији напредњачког лидера, преко обезбеђивања реда на Паради поноса, до разбијању протеста против Вучића прошле године…

Како ће напредњаци направити еколошку катастрофу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА